Városlista
2021. január 21, csütörtök - Ágnes

Hírek

2020. December 20. 18:23, vasárnap | Helyi

Átadták a Caritas Hungarica díjakat

Átadták a Caritas Hungarica díjakat

A pécsi székesegyházban tartották a Caritas Hungarica díj átadó ünnepségét.

Idén a Covid-19 világjárványra való tekintettel nem Budapesten volt a díjátadó ünnepség, hanem azokban az egyházmegyékben, ahonnan felterjesztésre került egy vagy több karitász munkatárs. A Pécsi Egyházmegyében három település, Dombóvár, Hőgyész és Tamási Karitász Csoportjának önkéntes munkatársa vehette át ezt az elismerő díjat. Dr. Sárréti Gyuláné Márta, a Tamási Katolikus Karitász Csoport tagja volt az egyik, aki megkapta idén a Caritas Hungarica díjat. Ezzel az elismeréssel a Magyar Katolikus Karitász nem csak több évtizedes tevékenységét ismerte el, hanem a Tamásiban működő önkéntes karitász tagok tevékenységét is. Az ünnepségen jelen volt a Magyar Katolikus Püspöki Kar karitász tevékenységének megbízott püspök-felelőse: Főtisztelendő Spányi Antal székesfehérvári megyéspüspök, valamint a Magyar Katolikus Karitász elnöke, Écsy Gábor atya, és Besenczi Zsolt a Pécsi Egyházmegyei Karitász vezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 20. 14:24, szerda | Helyi

A hétvégén zajlanak a felvételik

A tamási Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnázium ebben a tanévben rendhagyó módon várja az új diákokat.

2021. Január 20. 14:22, szerda | Helyi

Elismerő kitüntetést vehetett át Kárász Attila

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. hagyományosan, de rendhagyó módon idén is átadta a Gyulaj Zrt.-ért aranygyűrűt.

2021. Január 20. 14:20, szerda | Helyi

A havi átlagjövedelem növekedése Tolna megyében volt a legmagasabb

Az ingatlanpiac megtorpanása következtében átlagosan 1,3 évvel rövidült a lakáshoz jutási idő Magyarországon a tavalyi évhez képest - derült ki az OTP Ingatlanpont elemzéséből.

2021. Január 18. 14:32, hétfő | Helyi

Őrizetben a garázda

A tamási rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársainak közreműködésével elfogtak egy Magyarkesziben élő férfit, aki egy fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegetett meg egy iregszemcsei helyi lakost.