Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2018. Október 23. 19:56, kedd | Helyi

Átadták az Év Polgárőre és az Év Rendőre díjakat is

Átadták az Év Polgárőre és az Év Rendőre díjakat is

Varga Róbert az Év Polgárőre, dr. Tóth Nikoletta az Év Rendőre lett

Varga Róbert 2008 óta tagja a Tamási Polgárőr Egyesületnek, elhivatottsága, lelkesedése 10 éve töretlen. önként vállalt feladatait lelkiismeretesen, a Polgárőrség irányvonalát szem előtt tartva, szakszerűen végzi. Munkája mellett mindig szakít időt a polgárőr feladatok maradéktalan ellátására, az egyesület egyik legaktívabb tagja. Az elmúlt évben szolgálat ellátás során 296 órát teljesített. Polgárőrtársai körében megbecsülésnek örvend, becsületessége, tisztessége, lelkiismeretes munkája miatt.


Dr. Tóth Nikoletta rendőr őrnagy a Rendőrtiszti Főiskola elvégzését követően 2001-ben kezdte meg munkáját a Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Vizsgálati Alosztályán, mint vizsgálótiszt. 2010-ben jogi diplomát szerzett, még ebben az évben munkája elismeréseként fővizsgáló, 5 évre rá kiemelt fővizsgálói beosztásba került. Ahogy egy ilyen poszton nagyon fontos, higgadt, kiegyensúlyozott, a konfliktushelyzeteket kiemelkedően kezelő és megoldó munkatárs, akinek munkáját a megbízhatóság, szakmai tudás jellemzi. Munkájával jelentősen hozzájárult a közbiztonsági helyzet javításához és ahhoz, hogy a Tamási Rendőrkapitányság az elmúlt években teljesíteni tudta az elvárt bűnügyi eredményességi mutatókat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.