Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Július 11. 11:43, kedd | Helyi

Az Euronics modernizálta és bővítette dombóvári üzletét

Az Euronics modernizálta és bővítette dombóvári üzletét

Az Euronics jelentős fejlesztéseket és átalakításokat valósított meg a dombóvári üzletében. Az áruház modernizációja révén a vásárlók még szélesebb termékválasztékkal és kényelmesebb vásárlási élménnyel gazdagodhatnak.

A közel húsz éve a városban lévő boltot a vásárlói és piaci igényeknek való megfelelés és a magasabb ügyfélélmény okán újították fel, ezáltal a város és az Euronics márka fejlődését is tükrözve egy modern, a színvonalas termékbemutatást is lehetővé tevő üzletet kialakítva.

A dombóvári üzletben vásárlók mostantól még több lehetőségből választhatnak, amikor új háztartási készülékeket, elektronikai eszközöket szeretnének beszerezni, hiszen az átalakításnak köszönhetően a bemutatott termékválaszték kb. 25%-kal nőtt. Emellett az áruházi termékek darabszáma és az áruházi készletérték is jelentős mértékben, kb. 20%-kal megnőtt, így biztosítva, hogy mindig legyen elegendő termék a vásárlók számára.

Az áruház eladóterének alapterülete is számottevően bővült: az eredeti 185 négyzetméteres terület 327 négyzetméterre, azaz több mint kétharmadára növekedett. Ennek köszönhetően tágasabb és kényelmesebb környezetben fedezhetik fel a vásárlók a technológiai újdonságokat.

A megújult dombóvári üzlet díjmentes helyi házhozszállítást is biztosít a háztartási nagygépek és a 55 hüvelyknél nagyobb televíziók esetében, ami kényelmes megoldást nyújt az ügyfeleknek. Ezen kívül az online vásárolt termékeket is átvehetik a vásárlók az üzletben, szállítási költség nélkül, amelyek a rendelés megtörténte után néhány napon belül megérkeznek az áruházba. Itt a vásárlók további szolgáltatásokhoz is hozzáférhetnek, például termékbiztosításhoz, esetleges kiterjesztett garanciához vagy akár kedvező futamidejű hitelkonstrukciókhoz. A személyes átvétel esetén is fordulhatnak az értékesítő kollégákhoz, akik segítenek felmérni, hogy milyen kiegészítő termékekre lehet még szükség, legyen szó akár kábelekről vagy tisztítóeszközökről.

Az áruházban 20 hónapos futamidejű ingyen hitel is igényelhető 100.000 Ft feletti termékekre a következő kategóriákban: televízió, nagyháztartási gép, beépíthető termék, notebook, mobiltelefon és kisháztartási gép. Az ingyen hitel lényege, hogy a futamidő alatt kamatmentes részletfizetéssel törlesztik a vevők a vásárolt árucikket, így nem kell ezt a nagyobb összeget egyben kifizetniük.
Az Euronics elkötelezett amellett, hogy magas színvonalú terméket és szolgáltatásokat nyújtson vásárlóinak. Az üzlet felújítása és bővítése pedig lehetővé teszi, hogy még jobban ki tudja szolgálni dombóvári közösség igényeit és elvárásait.

A dombóvári üzlet továbbra is a korábbi címen, azaz a Hunyadi tér 5. szám alatt várja a vásárlókat, változatlan nyitvatartási idővel.

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.