Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

Az évek óta várt játék előreláthatólag 2025-ben jelenik majd meg - derül ki a The Guardian című brit lap kedd hajnali beszámolójából.

A GTA 6 ismét a Miamit idéző Vice Cityben játszódik majd, és első alkalommal lesz nő az egyik főhős.

A sorozat előző részéből, a 2013-ban megjelent GTA 5-ből 190 millió példányt adtak el, és minden idők legjövedelmezőbb videojátéka lett, amely 7,7 milliárd dollár bevételt termelt a Take-Two kiadóvállalatnak.

A játék eredeti 1997-es verziójában csak négy női avatár szerepelt, de akkor még egyiküknek sem volt hangja vagy személyisége.

A GTA 6 előzetesét eredetileg később hozták volna nyilvánosságra, azonban a felvételt még a hivatalos megjelenés előtt kiszivárogtatták az X-en.

Címkék: gta 6, videojáték

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.