Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2024. Február 04. 06:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: Zsarumagazin

Brutális ütközést úszott meg a rendőr - Videó

Brutális ütközést úszott meg a rendőr - Videó

Oklahoma rendőrsége nyilvánosságra hozta azt a döbbenetes videofelvételt, amelyet egyik szolgálati autójuk fedélzeti kamerája rögzített.

Miközben egy autópálya-rendőr egy járművezetővel beszélgetett, egy figyelmetlen sofőr belehajtott a megállított terepjáróba, amitől a rendőr oldalra lökődött.

Csodával határos módon a három érintett csak könnyebben sérült abban a közúti balesetben, amely az amerikai 40-es autópálya oklahomai részén történt a Cimarron Road kihajtója előtti leállósávban. A felvételen jól látni, hogy a szolgálati jármű előtt a terepjáró teljes terjedelemben a leállósávban parkolt, nem lógott át záróvonalon, és az autópálya-rendőrség egyenruhása a jobb oldalához ment, és a lehúzott ablakon keresztül beszélt a vezetővel. Pár pillanattal később a fehér terepjáróba oldalról belehajtott egy fekete SUV, amitől a rendőr oldalvást hátralökődött, és arccal lefelé a fűcsomós talajra zuhant. Azt is látni, hogy az egyenruhás átfordul, majd rögtön felugrik, és távolabbra szalad.

„Ezt a videofelvételt azért hoztuk nyilvánosságra, hogy mindenki a saját szemével lássa, mit okozhat pár pillanatnyi figyelmetlenség” – fogalmazott közleményében az oklahomai autópálya-rendőrség, és arra is emlékeztettek, hogy néhai Nicholas Dees őrmester hasonló körülmények között vesztette életét, amikor egy jármű ellenőrzése során egy autós elsodorta 2015. január 31-én éjjel. Harmincéves volt, és özvegye két kisgyerekkel maradt magára. A balesetet okozó sofőrt ötéves szabadságvesztésre ítélték.

Bár a fekete Lexus vezetője is csak könnyebben sérült, a helyi média riportjaiból sem derült ki, hogy mi terelte el a figyelmét. Talán a mobilját nyomkodta? Annyi bizonyos, hogy a videón látható Jesse Gregory közrendőr hálát adott a mindenhatónak, hogy egy bal alkarján éktelenkedő karcolással megúszta a szerencsétlenséget. De azt is elismerte, hogy miután a felvételt megnézte, elcsodálkozott, hogy kényszerű elvetődését követően fekvő helyzetben átfordult, és azzal a lendülettel felállt, és elrohant, mert nem emlékezett rá, hogy a pillanat hevében pontosan mit is csinált.

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 26. 09:58, hétfő | Kék hírek

Rengeteg szeszt foglalt le a NAV

Több mint 25 ezer liter ismeretlen eredetű alkoholt foglaltak le a pénzügyőrök egy szeszfőzdében

2024. Február 25. 08:31, vasárnap | Kék hírek

Ellopták a pannonhalmi Radnóti-szobrot

Ellopták Pannonhalmáról Radnóti Miklós szobrát, amelyet 1983-ban Meszlényi János bronz lemezekből készített - tájékoztatta a város polgármestere szombaton az MTI-t.

2024. Február 22. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Majdnem hárommillió forint értékben tankolt egy férfi a volt munkáltatója számlájára

Egy 49 éves férfi nyolc hónap leforgása alatt közel 4500 liter üzemanyagot tankolt volt munkáltatója kontójára 2,7 millió forint értékben, csalás miatt indítottak eljárást ellene

2024. Február 21. 13:33, szerda | Kék hírek

21 önkormányzati hivatal páncélszekrényét törték fel

Tolvajok 21 önkormányzati hivatal páncélszekrényét törték fel, illetve kísérelték meg feltörni, mellyel közel 8 millió forintos kárt okoztak.