Városlista
2021. június 13, vasárnap - Antal, Anett

Hírek

2021. Május 16. 10:59, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Bűnügyi felügyelet alatt törte fel az autókat

Bűnügyi felügyelet alatt törte fel az autókat

Az újpesti rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben az elkövető 13 kocsiból közel hárommillió forintot érő értékeket tulajdonított el. Rongálással is több mint egymilliós kárt okozott a sértetteknek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitánysága rendelt el nyomozást 2020 januárjában dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt egy budapesti férfi ellen, aki a fővárosban gépjárművek ablakát törte be, és ellopta az autókban hagyott szerszámgépeket, táskákat, mobiltelefonokat, készpénzt - közölte a rendőrség.

Mivel a bíróság hasonló bűncselekmény elkövetése miatt korábban a férfi bűnügyi felügyeletét rendelte el – ami szerint Budapest közigazgatási területét nem hagyhatta el –, az autófeltörés-sorozatot elektronikus nyomkövető eszközzel a lábán követte el.
A kerületi rendőrök azonosították és 2020. január végén elfogták a lopásokkal megalapozottan gyanúsítható 35 éves L. Jánost. Őt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság elrendelt.

L. János jelenleg az egyik büntetés-végrehajtási intézetben tölti korábban elrendelt jogerős szabadságvesztés büntetését.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.

2021. Június 12. 08:39, szombat | Kék hírek

Elítéltek egy intim képekkel nőként zsaroló férfit

Jogerősen 20 hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt és több mint egymillió forintos kártérítésre kötelezett a bíróság pénteken egy férfit, aki női álprofillal kicsalt intim képekkel zsarolt egy férfit.

2021. Június 11. 09:51, péntek | Kék hírek

Drogültetvényt számoltak fel Röszkén - VIDEÓ

Professzionálisan kialakított marihuána-ültetvényt találtak a rendőrök Röszkén, kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vettek két férfit

2021. Június 10. 11:06, csütörtök | Kék hírek

Minden ok nélkül tarkón vágta a nőt a buszmegállóban

A salgótarjáni buszpályaudvarnál ütött tarkón egy nőt minden előzmény nélkül egy etesi férfi.