Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Október 07. 10:18, hétfő | Helyi önkormányzati
Forrás: Tamási Városi Önkormányzat, fotó: 18.kerulet.ittlakunk.hu

Bursa Hungarica Ösztöndíjrendszer

Bursa Hungarica Ösztöndíjrendszer

Tamási Város Önkormányzata csatlakozott az Ösztöndíjrendszerhez, amelyhez költségvetéséből 2 millió forint támogatást biztosít

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő idei évben is meghirdette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2014. évi pályázati fordulóját hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatási tanulmányainak támogatására.

Tamási Város Önkormányzata csatlakozott az Ösztöndíjrendszerhez, amelyhez költségvetéséből 2 millió Ft támogatást biztosít.

Az aktuális pályázati kiírás és a kapcsolódó dokumentumok a www.emet.gov.hu oldalról tölthetők le (http://www.emet.gov.hu/felhivasok/bursa_hungarica2/ ).
Tájékoztatjuk az Ösztöndíjrendszer 2014. évi fordulójával kapcsolatban érdeklődőket, hogy a pályázat benyújtása 2013. október 14 – 2013. november 15. között lehetséges.
A pályázat beadásához – amennyiben a pályázó még nem regisztrált az EPER-Bursa rendszerben – a pályázónak saját magának kell regisztrálnia (https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx) .
A regisztrációt követően töltheti fel a pályázó a személyes és pályázati adatait, ezt követően a pályázati űrlapot ki kell nyomtatni és aláírás után a Tamási Közös Önkormányzati Hivatal (Tamási, Szabadság u. 46-48.) I. emelet 31. számú irodájába behozni a szükséges mellékletekkel együtt.
A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együttesen érvényes.
Bővebb tájékoztatót www.emet.gov.hu és október 14-től a www.tamasi.hu honlapon, illetve telefonon az 570-800-as számon, személyesen az Önkormányzati Hivatal I. emelet 31. számú irodájában kaphatnak a tisztelt érdeklődők.


Tamási Város Önkormányzata

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.