Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2023. Október 26. 15:36, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Csodájára járnak a Havaii tematikus egzotikus faházacskáknak

Csodájára járnak a Havaii tematikus egzotikus faházacskáknak

Szeptemberben nyitotta meg kapuit és rögtön kedvelt lett a Villányi Borvidékre megálmodott, párokra optimalizált egzotikus házikó, a MeTime Cottage.

Villány mellett 10 km-re Kislippón valósították meg a tulajdonosok rég dédelgetett vágyukat, miszerint egy olyan tematikus szálláshelyet hozzanak létre, amilyen még nincs az országban. Így jött az egyedi ötlete az egzotikus világnak. A „wow” élményt mind megjelenésében, mint a beépített tárgyak és szolgáltatások luxus kategóriájával kiváltotta a szálláshely.

A Hawaii világra jellemző faragott oszlopok, és szobrok, a tikik már a parkolóban fogadják a vendégeket. A császárfa erdő közepén, pálmafákkal kerített kis tisztáson bújik meg a párok új kedvence, a MeTime Cottage. Az egzotikus világba vezető faösvényt számtalan fáklyára emlékeztető fényforrás világítja meg. A kapun belépve magával sodorja a vendéget az egzotikum.

A kert egyik szegletében énekes papagájokkal teli madárvoliert helyeztek el. Így a madárcsicsergés és az egzotikum hatványozottan garantált.

A faházikó nagy teraszán a süllyesztett páros, privát jakuzzival és a reggeliző/kávézó balkon garnitúrával központi szerepet játszik.

A MeTime Cottage vendégeire a házba lépve a különös enteriőr mellett villányi bor, valamint csokoládé bekészítés vár az elmaradhatatlan hajba tűzhető pluméria mellett. A pihenést természetesen luxus textíliákkal, matraccal, ágyneművel, fürdőköpennyel, valamint fürdőszobai kozmetikumokkal teszik tökéletessé. A vendégek számára korlátlan Dilmah tea és Nespresso kávékapszula bekészítés is rendelkezésre áll. A kávézás során igazi körutazást tehetnek a világ egzotikus országaiba, mint pl. Kenya, Costa Rica, India stb.…

Vendégek ellátásában sem ismernek kompromisszumokat, ugyanis a foglalási árban szereplő reggeli kosár bőséges kínálata mellett szerződött partner éttermeik közül egyikkel házhozszállítást másikkal pedig helyszíni asztalfoglalásos fogyasztást választhatnak opciós lehetőségként az arra vágyók. Aki viszont egy kicsit beleszippantana Villány atmoszférájába is számukra a szálláshely ingyenes transzferszolgáltatást nyújt.

A tulajdonosok szívesen nyújtanak segítséget programszervezésben és akár kivitelezésben egyaránt. Lehetőségük van a vendégeknek kerti grill-, és sütögető, valamint műfüves focipálya, teqball asztal és kerékpárok használatára is. Igény szerint rendelhetnek foglalásuk mellé rózsacsokrot, születésnapi tortát vagy minibár feltöltést is.

Pécs, Siklós, Villány, Mohács sőt még Eszék is kirándulási távolságban található.

A túrázásban megfáradt vendégek számára vagy éppen csak ellazulásképpen a kisház mellett működő MeTime Beauty szalonban lazító aroma masszázst ajánlanak, szolárium és egyéb testkezelések mellett.

Első tesztvendég a család jóbarátja, Varga Viktor, énekes volt, aki egy környékbeli koncertje után pihent meg a MeTime Cottage-ban.

„Minden igényt kielégítő különleges Hawaii-i ház vendége voltam teljesen úgy éreztem magam, mintha Hawaii-on lennék. A kedvencem a pezsgőfürdő volt, de a környezet is magával ragadott. Biztos, hogy még visszatérek” – meséli Varga Viktor.

„A feleségem kissé szkeptikus volt a kisház sikerében, én viszont töretlenül hittem benne – kezdi Földesi János, tulajdonos és ötletgazda – most, hogy folyamatosan jönnek a foglalások, nincs több kérdés, gyöngyszemet teremtettünk. Idén már csak novemberre van 2 szabad hétköznapi időpontunk, valamint a karácsonyi időszak. Szilveszterre megteltünk már rég.”

Nincs megállás a MeTime Cottage életében, hiszen folyamatosan kitalálnak valami újat, amivel még közelebbé tudják hozni az ALOHA világot.

A két „házőrző” cica mellett számtalan kabóca, tücsök, papagáj mellett a teljes privát szféra biztosítása a fő missziójuk, így a vendég tényleg minőségi Énidőt tud eltölteni a MeTime Cottage-ban.

„Fontos számunkra, hogy a vendégeink feltöltődve, boldogan, jó érzéssel távozzanak és szép emlékekkel gondoljanak ránk és hogy tudják, mi nagy szeretettel visszavárjuk egész évben.” – zárja a mondatát Földesi János.

Az egész évben üzemelő egzotikus házikó elérhetőségei:

☎️ 06 20 661 2784, 06 20 484 0150

foglalas@metimecottage.hu

7775 Kislippó, Kossuth utca 41.

NTAK regisztrációs szám: EG23063232

www.metimecottage.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 14:19, szerda | PR

K&H: megindultak a magyar turisták, egyre népszerűbb a mobilos megoldás

már 11 százalékkal nőtt az utasbiztosítások száma az idén

2024. Július 09. 11:57, kedd | PR

K&H: sokkal nagyobb drágulást érzékelnek a fiatalok

a 19-29 évesek szerint 18 százalékos volt a májusi infláció, szemben a 4 százalékos tényadattal

2024. Július 05. 13:34, péntek | PR

K&H: a csalók a vakáció alatt is célba vehetik a gyerekeket

a biztonságos bankolás alapelveit épp úgy el kell sajátítani, mint a közlekedését

2024. Június 19. 15:29, szerda | PR

Csokoládégyárat őriznek és takarítanak

Többkörös pályázaton ismét el nyerte a szerencsi és a miskolci Nestlé gyártelepek takarítását, biztonsági őrzését és a létesítmények külterületeinek gondozását a Jánosik és Társai Kft.