Városlista
2020. június 5, péntek - Fatime

Hírek

2011. Október 05. 07:41, szerda | Belföld
Forrás: OrintPress

Dobbanthat az Apple?

Dobbanthat az Apple?

Az Apple tegnapi prezentációján fény derült az új, ötödik generációs iPhone fontos részleteire, mely a pletykák szerint számos újítást tartalmaz: fejlesztett hangvezérlés, gyorsabb processzor és jobb minőségű kamera.

A prezentáció volt a vállalat első komolyabb debütálása azóta, hogy Steve Jobs vezérigazgató és társalapító lemondott egészségügyi okok miatt, ami komoly veszteséget jelentett a menedzsmentnek.

Az új iPhone ismét versenyelőnyhöz juttathatja az Apple-t a RIM, a NOKIA, a HTC és egyéb szektortársakkal szemben. A régóta várt készülék, melynek késése kissé nyomás alá helyezte a vállalatot tovább erősítheti azt a tendenciát, hogy az árbevételnek (második negyedéves) több mint a fele az iPhone értékesítésekből származik. Amennyiben kedvező lesz a termék megítélése, úgy ismét északnak vehetik az Apple részvények az irányt az Equilor elemzői szerint.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 05. 07:12, péntek | Belföld

Már működik a levegőminőségi tervek felülvizsgálatáért felelős Ökomenedzser Hálózat

Elkezdte működését májusban az Ökomenedzser Hálózat, amelyben a tanácsadók egyik legfontosabb feladata az érintett települések levegőminőségi terveinek felülvizsgálata és ezek megvalósításának elősegítése

2020. Június 05. 05:03, péntek | Belföld

Kezdetben sok eső, majd sok napsütés lesz a hétvégén

Pénteken ismét zivataros lesz az idő, de a hétvége további részében több lesz a napsütés. Emellett melegszik is az idő, néhol akár 28 fok is lehet - derül ki a meteorológiai szolgálat csütörtöki előrejelzéséből.

2020. Június 05. 05:00, péntek | Belföld

Jövő évtől országszerte tilos az avar és a kerti hulladék égetése

Az agrárminiszter által benyújtott, a környezet védelmének általános szabályairól szóló és a természet védelméről szóló törvény módosítását 148 igen szavazattal, 21 tartózkodás mellett fogadta el a parlament csütörtökön.

2020. Június 05. 05:00, péntek | Belföld

Nyugvópontra érkezett a koronavírus-járvány

A járvány nyugvópontra érkezett, amit az is igazol, hogy nem történtek jelentős változások a járványügyi adatokban az elmúlt huszonnégy órában