Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2021. November 01. 18:00, hétfő | Helyi
Forrás: Fotó: Facebook

Ég a Tamási Fürdő tetőszerkezete

Ég a Tamási Fürdő tetőszerkezete

Kigyulladt a Tamási Fürdő tetőszerkezete, óriási erőkkel oltják a lángokat Tamási, Dombóvár és Siófok tűzoltói. A katasztrófavédelem szóvivője friss információkkal szolgált.

Tűz keletkezett a termálfürdő tetőszerkezetén Tamásiban, a Hársfa utcában. A helyszínre a dombóvári és a siófoki hivatásos, valamint a tamási önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték az izzó részek oltását.

Köves Péter, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője elmondta: egy emeleti medencénél keletkezett a lambériás résznél tűz, melyet eloltottak az ott dolgozók. A füst azonban továbbra is látható volt, így a kiérkező tűzoltó egységek megkezdték a tetőhéjazat bontását, jelenleg 5 fecskendő és két magasból mentő van a helyszínen. Személyi sérülés nem történt, minden fürdőző időben elhagyta a fürdőt. Nagy erőkkel zajlik az oltás jelenleg is - mondta.

Címkék: tűz, Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 10:15, péntek | Helyi

Családbarát vállalat címet nyert el a Tamási-Hús

Átadták „Az Év Családbarát Vállalata” díjakat az elmúlt pénteken a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány szervezésében Budapesten.

2021. December 03. 10:14, péntek | Helyi

Tolna megyében idén már több mint 100 lakás gyulladt ki, a következő hetekben megduplázódhat a lakástüzek száma

Elkezdődött az ünnepi készülődés, ha azonban az adventi koszorú tűzvédelmi szempontból nem biztonságos, az égő gyertya könnyen lakástüzet okozhat – hangsúlyozza a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

2021. November 30. 15:10, kedd | Helyi

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban

A tegnap napon több baleset is történt a megyében, köztük egy halálos kimenetelű.

2021. November 30. 15:10, kedd | Helyi

Eltűnt Kökény Anasztázia Anna

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.