Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2021. November 01. 18:00, hétfő | Helyi
Forrás: Fotó: Facebook

Ég a Tamási Fürdő tetőszerkezete

Ég a Tamási Fürdő tetőszerkezete

Kigyulladt a Tamási Fürdő tetőszerkezete, óriási erőkkel oltják a lángokat Tamási, Dombóvár és Siófok tűzoltói. A katasztrófavédelem szóvivője friss információkkal szolgált.

Tűz keletkezett a termálfürdő tetőszerkezetén Tamásiban, a Hársfa utcában. A helyszínre a dombóvári és a siófoki hivatásos, valamint a tamási önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték az izzó részek oltását.

Köves Péter, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője elmondta: egy emeleti medencénél keletkezett a lambériás résznél tűz, melyet eloltottak az ott dolgozók. A füst azonban továbbra is látható volt, így a kiérkező tűzoltó egységek megkezdték a tetőhéjazat bontását, jelenleg 5 fecskendő és két magasból mentő van a helyszínen. Személyi sérülés nem történt, minden fürdőző időben elhagyta a fürdőt. Nagy erőkkel zajlik az oltás jelenleg is - mondta.

Címkék: tűz, Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 15:53, hétfő | Helyi

Tűzeset miatt csökkentett sebességgel közlekednek a vonatok az érintett területnél

A vasúti töltés melletti tűz mintegy 30 kilométer hosszban Kurdtól Pincehelyig ég, foltokban - Csibrák, Dúzs, Szakály, Regöly, Szárazd, Keszőhidegkút és Belecska térségében.

2022. Augusztus 10. 08:45, szerda | Helyi

Herendre lehet túrázni a természetjárókkal

A Tamási Művelődési Központ természetjáró csoportja augusztus 13-án, szombaton Herendre, a világhírű porcelán hazájába látogat.

2022. Augusztus 10. 08:42, szerda | Helyi

Orvhalászok akadtak a rendőrök hálójába

Egy hivatásos halász tett bejelentést, hogy az Iregszemcse melletti, általa felügyelt Okrád 1-es halastónál orvhalászatra utaló nyomokat észlelt. Két tamási rendőr vele együtt figyelte a tavat.

2022. Augusztus 07. 21:49, vasárnap | Helyi

Rendőrségi hírek Tolna megyéből

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén augusztus 6-án egy súlyos sérüléses és három anyagi káros baleset történt.