Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2024. Január 23. 14:59, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Egy felmérés szerint Magyarország legkedveltebb munkaadói a Yettel, a Pepco és a Harman

Egy felmérés szerint Magyarország legkedveltebb munkaadói a Yettel, a Pepco és a Harman

A munkavállalók értékelése alapján Magyarország legkedveltebb munkaadói a Yettel Magyarország, a Pepco Magyarország és a Harman Magyarország - közölte a Munkahelyeink.hu kedden az MTI-vel.

A nemzetközi karrier platform 2024-ben harmadik alkalommal készítette el a Top Employers Hungary listát, a mostani rangsor a portálon regisztrált 850 vállalat korábbi és jelenlegi alkalmazottainak 2023. január 1. és december 31. közötti időszakban adott véleményén alapul. A listára azok a munkáltatók kerülhettek fel, amelyek legkevesebb 30 munkavállalói értékelést kaptak.

Az összesített pontszám 70 százaléka az általános értékelésből, valamint öt - bérezés és juttatások, fejlődési lehetőségek, munka és a magánélet egyensúlya, menedzsment, illetve vállalati kultúra és értékek - egyenként 6 százalékot érő kritériumból áll össze.

A tájékoztatás szerint a legmagasabbra értékelt munkáltatók sorrendben a Yettel Magyarország, a Pepco Magyarország és a Harman Magyarország, őket követi a Metro Magyarország, a Coca-Cola HBC Magyarország, a PENNY, a dm Magyarország, a JYSK Magyarország, az Erste Bank és az Audi Hungaria.

A Munkahelyeink.hu-t üzemeltető WhereWeWork platform Kelet-Közép-Európa, valamint a Közel-Kelet és Észak-Afrika egyik legnagyobb munkavállalói és munkáltatói platformja. Az oldal több mint 200 000 regisztrált alkalmazottal és 850 regisztrált vállalattal rendelkezik Magyarországon. A platform Magyarországon kívül jelen van Romániában, Lengyelországban, Csehországban, Bulgáriában, Görögországban, Ukrajnában és Moldovában, Algériában, Egyiptomban, Marokkóban, Tunéziában, Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emírségekben.

Fotó: Pixabay

Címkék: munkahely

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során