Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Február 12. 09:53, kedd | Helyi sport

Egy győzelem, egy döntetlen az edzőmeccsek sorában

Egy győzelem, egy döntetlen az edzőmeccsek sorában

Január 26-án kezdte meg felkészülési programját a tavaszi szezonra a Tamási 2009 FC. Első mérkőzésüket győzelemmel, a másodikat döntetlennel zárták a fiúk. A két meccset Béres Szabolcs, az egyesület elnöke értékelte.

- Első idei edzőmérkőzésünkön, melyet Simontornyával játszottunk, még akadozott a játék, az első félidőben sok kidolgozott helyzetünk maradt kihasználatlan – mondta Béres Szabolcs, az egyesület elnöke. – A második félidőben szinte teljes sorcsere után Horváth Dávid mesterhármasával sikerült győznünk. Az új edzőpáros (Márkus Krisztián és Pék András) tehát győzelemmel debütált, és elégedettek lehettek a csapat hozzáállásával.

- Második felkészülési meccsünket Karádon játszottuk nem éppen ideális, de nem is irreális körülmények között. Hajtós, gólokkal tűzdelt, változatos mérkőzés volt, sáros, esős időben, helyenként nagy széllel. Kapust sajnos most nem tudtunk tesztelni betegség és egyéb elfoglaltság miatt, ezért “öreg” tartalékunkhoz, Pék Andráshoz nyúltunk, aki mindenféle értelemben állta a sarat! A bekapott gólok nem száradnak a lelkén, ebben biztosak vagyunk! Mi szereztünk vezetést Kovács P. találatával, majd Baranyai D. szép szabadrúgásgóljával már 2-0-ra is vezettünk az első félidőben. A második félidőben rendezte sorait ellenfelünk, így 2-2 is volt az állás, majd Horváth R. 3-2-re alakította az eredményt a javunkra. Lefújás előtt sikerült még betalálnia a Karádnak, így a végeredmény 3-3 lett. Sajnos a mérkőzés utolsó szakaszában emberhátrányba kerültünk egy rosszullét miatt, és két kapott gólunk is véleményes volt, de nem ez a fontos, egy edzőmérkőzésben ez benne van. A fontos inkább az, hogy jó mérkőzést játszottunk a felkészülés ezen szakaszában, megfelelő állapotban van a társaság, a keret kialakítása folyamatban van, és új edzőink ismét meccsszituációban tesztelhették a játékosokat. Van még hová fejlődnünk, ezért dolgozunk és edzünk, de összességében újra elégedettek lehetünk a látottakkal.

Szurkolóinknak ismét köszönjük, hogy velünk tartottak ebben a nem éppen barátságos időben is!

Szép volt fiúk! Hajrá Tamási!

Címkék: Tamási 2009 FC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.