Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2014. Október 21. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: Tamási táj

Egy nap, amely összeköt bennünket

Egy nap, amely összeköt bennünket

A Coop Szupermarket idén is megrendezte a gyártók, a kereskedők és a vásárlók közös napját. Egész napos akciókkal, kóstoltatókkal, bemutatókkal, színes színpadi műsorokkal és kiegészítő programokkal várták az érdeklődőket

Délelőtt 10 órától a Tamási Szabadidő és Sport Egyesület 2 távon rendezett futóversenyt a Mozdulj, Tamási mozgalom keretein belül, a nap folyamán pedig a helyi sportegyesületeknek is lehetőségük nyílt a bemutatkozásra. A színpadi programok a hivatalos megnyitó után, délután 2 órától kezdődtek, felléptek többek között a Tamási Aranyerdő Óvoda ovisai, a Laguna Mazsorett csoport Iregszemcséről, a tamási Jamila hastánccsoport, a Pántlika néptánc együttes, és a Tamási Koncertfúvós zenekar.
- Az idei évben immáron 12. alkalommal sikerült megrendeznünk a Coop napot, amely most már tradicionálisnak mondható – tájékoztatta lapunkat a helyszínen Viola Szabolcs, a Kop-ka Zrt. vezérigazgatója. - Nagyon fontos ez a cégünk életünkben, és úgy látjuk, hogy a vásárlóink, partnereink is szívesen látogatnak el hozzánk ezen a napon. Úgy gondolom, hogy kell egy olyan alkalmat biztosítani évente legalább egyszer, amikor a vásárlóink és a kereskedőink találkozhatnak, kötetlenül beszélgethetnek, jól érezhetik magukat együtt. Igyekeztünk idén is változatos programokat összeállítani, színes színpadi műsorokkal és gyerekprogramokkal készültünk. Két olimpikont is meghívtunk rendezvényünkre, már másodjára járt itt nálunk idén Kammerer Zoltán, aki magával hozta egyik csapattársát, Tóth Dávidot. Természetesen különböző akciókkal, nyereményjátékokkal is vártuk az érdeklődőket. Jövőre szeretnénk 13. Coop napot, hiszen úgy látjuk, hogy óriási az érdeklődés, az emberek szeretik ezt a napot. Az esős idő ellenére több százan nézték a színpadi programjainkat, és maradtak velünk a hajnalig tartó utcabálon is. Jövőre szeretnénk 13. Coop napot, hiszen érezzük, hogy óriási az érdeklődés, a vásárlóink várják és szeretik ezt a napot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!