Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Február 17. 11:47, hétfő | PR
Forrás: Arrabonamédia

Egy táska mind felett

Egy táska mind felett

Milyen jó lenne, ha lenne egy olyan táskánk, ami univerzális, azaz tökéletes kiegészítő egy elegáns színházi látogatásra is és persze a hétköznapokban egyaránt.

Szerencsére mi találtunk egy olyan kis formás táskát, ami pont eleget tesz ezeknek a kívánalmaknak.

Minden alkalomra

Maga a fazon egy nagyon egyszerű és bájos kialakítású kistáska, amit igazán különlegessé a színe tesz. Összesen 14 színben érhetjük el az Etáska oldaltáska kínálatában, az egészen egyszerű feketétől kezdve a sárgán át a púder rózsaszínig. Ez utóbbi igazán különleges, hiszen nem csak a táska fazonja teszi rendkívül nőiessé, de még a színében is meglehetősen egyedi.

Minden szettet fel lehet dobni egy ilyen, sokféleképpen variálható táskával. Állítható pántjának köszönhetően kedvünkre játszhatunk a méretével, így tökéletesen testreszabhatjuk azt. Ez a merev tartású, olasz gyártású kistáska a tökéletes bármilyen hétköznapi szetthez, hiszen nőies stílusával bármilyen szettbe lophat egy kis lágyságot, törékenységet. Igazi bájt kölcsönöz még a legegyszerűbb daraboknak is.

A táska belső elrendezése híven tükrözi a külső megjelenését is, hiszen csak egy cipzáros rekesze van. Ezen felül persze a táska belső felén is helyet kapott egy kisebb, cipzárral ellátott zseb. Méretét tekintve 24 cm x 20 cm x 6,5 cm, ami nem túlságosan kicsi, de ahhoz pont elég, hogy beleférjenek a legszükségesebbek egy városnézéshez.

Mihez is érdemes viselni?

Hétköznapi viseletként egy farmerrel és egy basic pólóval ugyanolyan kedves látvány, mint egy világos ruhával vagy egy szoknya-blúz párosítással. Mivel egyedi púder színe emeli ki a tömegből és teszi különlegessé, így fontos, hogy lehetőleg ne a púder rózsaszíntől elütő árnyalatot válassz. Például a feketével remek párost alkotnak, hiszen megtöri a sötét szín komorságát, az pedig egy kis komolyságot kölcsönöz a táska árnyalatának. Tehát nyáron és késő tavasszal tökéletes egy kis ruhához vagy épp farmerhez is.

Ha elegánsabb vonalon gondolkodnánk, akkor sem kell megijedni, hiszen akármivel vesszük fel, mindenképp nőies lesz az összhatás. Persze nem mindegy, hogy romantikusra szeretnénk venni a figurát, vagy egy vagányan elegáns outfitet kombinálnánk egy kis kifinomultsággal. Egy fekete ceruzaszoknya és a hozzá illő felső megfelelő hangsúlyt kaphat egy ilyen púder rózsaszín kistáskával.

Varázsold a kinézeted igazán légiessé, és hódolj kicsit a nőiesség oltárán! Hidd el, nem fogod megbánni, ha körülnézel az Etáska kínálatában, és felfedezed magadnak ezt a kis csodát. Mire vársz? Vedd kezedbe az irányítást!

Címkék: táska

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.