Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Július 25. 08:52, szerda | PR

Egyedülálló konténerkutak teljes szervízeléssel

Egyedülálló konténerkutak teljes szervízeléssel

A Multicore Kft. bebizonyította, hogy a prémium kategóriás üzemanyag töltőállomások már konténerkutak formájában is kivitelezhetők.

A 20 éves tapasztalattal rendelkező forgalmazó nem csupán egyedülálló konténerkutakat biztosít megrendelőinek, de teljes szervízelést is vállal.

A Multicore Kft. a hazai benzinkút-technikai piac meghatározó és innovatív szereplője. A világ vezető gyártóinak termékeit forgalmazza, kínálatában többek között szerepelnek különböző technológiai szerelvények, kútoszlopok, tankoló automaták és tartályszintmérők is. Nagy szakmai múltjának és országos szervizhátterének köszönhetően a piac egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása. Korszerű, jó minőségű termékeik, illetve komplett szolgáltatásuk nagyszerű megoldást kínál az üzemeltetők, ill. a gyártó, kivitelező és karbantartó cégek számára.

A konténerkút használata az üzemanyag tárolás legbiztonságosabb módszere, hiszen ez egyaránt védelmet nyújt az üzemanyagtartálynak, a kiszolgáló rendszernek és magának az üzemanyagnak is. A Multicore Kft. csúcskategóriás megoldásokat kínál ezen a területen, kedvező áron.

Az általuk forgalmazott konténerkutak rengeteg terhet vesznek le a megrendelők válláról, hiszen a sokéves tapasztalatnak köszönhetően a cég jól ismeri a beszállítók kínálatát, így tudja, hogy melyek a legmegbízhatóbb, legjobb minőségű termékek. Ezek felhasználásával valósították meg nagyszerű ár –érték aránnyal az Optimum Line és a Prefessional Line töltőállomás családokat, amelyek a legteljesebb szolgáltatást kedvelők felhasználási igényeit is kielégítik. Az Optimum Line magas színvonalú hagyományos felhasználást tesz lehetővé. Ezt a családot a legjellemzőbb felhasználási igényekre tervezték. Egységei a világ vezető gyártóinak minőségi termékeiből lettek összeválogatva, a termékek megbízhatóságát a Multicore Kft. többféle választható garanciája is alátámasztja és mindez országos szinten biztosított szervizháttérrel is kiegészül.

A Professional Line kutak esetében pedig megvalósul a „legjobbtól a legjobbat” elv. A megvalósítás itt még tökéletesebb, a kiszolgálás még optimálisabb és a megrendelők még több extrát használhatnak. A termék megvásárlásakor opcionálisan olyan alternatívák közül lehet választani, mint például a 10 év átlyukadás elleni garancia a tartályra az 5 év díjmentes évenkénti felülvizsgálat vagy a 2 év teljeskörű garancia.

A Multicore Kft. elképesztő újításának köszönhetően egyedülálló konténerkutakat tud biztosítani megrendelőinek. Komplett konténerkút szolgáltatásukról weboldalukon található bővebb információ.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.