Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Szeptember 14. 09:41, hétfő | Helyi sport

Egyeztettek a sportvezetők

Egyeztettek a sportvezetők

Fontos rendezvény előtt tartottak értekezletet a tamási sportegyesületek vezetői és képviselői: szeptember 24-én III. Sportágválasztó

Cseresznyés Balázs, a Tamási Szabadidő és Sport Egyesület alelnöke ismét találkozóra hívta a helyi sportegyesületek képviselőit. A szeptember 10-ei értekezlet témái közül az egyik legfontosabb a III. Sportágválasztó rendezvény szervezési kérdései voltak. Idén először a rendezvény a Würtz Ádám Általános Iskola területén lesz - a tornacsarnokban és a műfüves pályán - , melyen lehetőség szerint az összes TSZSE szakosztály képviselteti magát.
A 2015-ös önkormányzati támogatások egy részét közös döntés alapján elkülönítették a sportvezetők, melyet hamarosan eredményességi alapon kívánnak szétosztani. A következő hetek folyamán minden szakosztálynak az lesz a feladata, hogy összeírja az idei évben elért versenyeredményeiket. Így tehát kialakul egyfajta rangsor, megadva az alapját a támogatások szétosztásának.
A kerékpáros pálya felújításával kapcsolatban a Kerékpáros egyesület a pályázat sikerességében bízik. Beadásra került az engedélyezési kérelem, ezzel párhuzamosan zajlik majd remélhetőleg a szerződéskötés az önkormányzat és a támogatáskezelő között. Ha minden jól alakul, október-november hónapban végre elindulhatnak a már régóta várt pálya megvalósítási munkálatai.
Az est folyamán szó esett még az atlétika pálya külső felújításáról, emellett az egyesület új elnököt is választott a közelmúltban: az atlétikai munka Marschall Péter irányítása alatt folyik tovább.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: