Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. November 26. 10:09, csütörtök | Helyi

Élvezd Tamásit!

Élvezd Tamásit!

Tamásiaknak és idelátogatóknak egyaránt szól a város első image filmje

Tegnap este mutatták be Tamási első image filmjét, melyről nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett a készítők felé. Cseke István, a film gyártásvezetője elmondta, hogy kettős céllal készítették a videót: egyrészt szerették volna a tamásiak szívét melengetni a jobbnál jobb, városunkról készült felvételekkel, másrészt vonzóvá szerették volna tenni Tamásit az idelátogatók számára.

A film felvételei és munkálatai heteken át tartottak, a végén pedig egy igazán stílusos, gyönyörű pillanatokat megörökítő videónak örülhetünk mi, tamásiak.

Az Élvezd Tamásit videó IDE KATTINTVA tekinthető meg.

A készítők köszönetet mondanak a sok segítségért Blaumann Ödönnek (Dám szarvas felvételek), Lajkó Norbertnek (Drón), Jászberényi Ritának, Müller Dánielnek, Farkas Ferencnek és csapatának, Sipos Norbertnek és csapatának, Gálos Csabának, ifj. Szabó Lászlónak, Németh Máténak, a Gyulaj Zrt.-nek, valamint a Tamási Fürdőnek.

Készítették:

Kamera 1, vágó, utómunka: Pintér Zoltán
Kamera 2, utómunka, animáció: Bosnyák Gábor
Gyártásvezető: Cseke István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.