Városlista
2022. január 24, hétfő - Timót

Hírek

2021. December 21. 08:46, kedd | PR
Forrás: (x)

Eshet a hó, fújhat a szél, ha az öltözet stimmel, akkor lényegtelenek az időjárási körülmények!

Eshet a hó, fújhat a szél, ha az öltözet stimmel, akkor lényegtelenek az időjárási körülmények!

Elérkeztünk az év leghidegebb periódusához, amikor az esőtől kezdve az ónos esőn át a havazásig bármi és minden várható, némi széllel vegyítve. Úgyhogy nagyon nem mellékes, hogy milyen ruhadarabok kerülnek előtérbe.

Vajon a praktikum mindenek felett számít, vagy azért az esztétikusság is közbe szólhat?

Stílusosság és hatékonyság a verhetetlen duó!

A téli zimankóra való felkészülés túl sok kompromisszumot nem kínál. Látszólag. Vagy jönnek a vastag, pihe-puha, jó meleg, de kevésbé trendi ruhák, vagy a fókusz a divatosságon marad, de a praktikum kicsikét csorbul. Még jó, hogy ez az elképzelés teljes mértékben fals. Egyáltalán nincsen szükség pálcatörésre és választásra, mert e kettő kéz a kézben is járhat egymással.

Mi sem jobb példa, bizonyíték erre, mint a pazar női dzseki kínálat. Egyetlen pillantás elegendő a palettára, és máris egyértelművé válik: a divatos megjelenés és a praktikus viselet nagyszerűen kiegészítik egymást. Ráadásul a dzseki az a ruhafajta, ami az év bármely szakában hordható, hiszen vékonyabb-vastagabb modellek egyaránt elérhetőek. Télre természetesen a bélelt variációk a legtökéletesebbek, amik ellenállnak a szél heves lökéseinek, a bőr alá bekúszó mínuszoknak, és a különböző halmazállapotú égi áldásoknak is.

Miközben a stílusos kivitel borítékolható. Túl a hagyományosan télinek mondható színeken (fekete, barna, szürke) egyéb árnyalatok is gazdagítják a palettát, azaz ha valaki a szürke hétköznapokat szívesen átszínezné ilyen módon is, akkor ezt könnyedén megteheti. Egyetlen választás kérdése csupán mindez.

Férfiaknak is tökéletes?

A praktikus férfi dzsekik kedveltsége megkérdőjelezhetetlen. Az erősebbik nem tagjai ráadásul nem egyszer sokkal hosszabb ideig hordják a vékonyabb variációkat, mint a hölgyek. Úgyhogy egyetlen testre szabott választás akár fél éven át is jó szolgálatot tehet. Ugyan színek tekintetében főként a sötétebb árnyalatok aratnak, de azért akadnak bőven rendhagyónak mondható alternatívák is.

A trendiség ebben az esetben sem kérdéses. A férfias szabású modellek mindennek tetejében kényelmet biztosítanak, ami az egyik legfontosabb pozitívum. Mint ahogy azt már a női kollekcióknál említettük, itt sem ellentétpár a divatosság és a komfortosság. A minőségi kialakításnak köszönhetően ráadásul a tartósság is garantálható. Úgyhogy ténylegesen eshet a hó, fújhat a szél, egy ideális kabáttal nem jelenthetnek kihívást a meteorológiai fordulatok.

A fotó forrása:
Kiselev Andrey Valerevich / Shutterstock.com

Címkék: divat, dzseki, ruha, stílus

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 20. 13:12, csütörtök | PR

Zajlik a közigazgatás, védelem ágazat munkaerőpiaci elemzése!

2022. Január 18. 18:01, kedd | PR

MEGHÍVÓ

Az Ipartestületek Országos Szövetsége a Hanza Parlamenttel közösen, a KÖVET Egyesület közreműködésével meghívja Önt a KKV-k környezettudatosságának fokozása ingyenes online képzés sorozatra.

2022. Január 05. 10:40, szerda | PR

Ezért használj megbízható nyelvvizsga feladatokat!

A nyelvvizsga igen költséges mulatság tud lenni, nem csoda, hogy ott spórolunk rajta, ahol csak tudunk.

2021. December 04. 12:02, szombat | PR

Inkubátorház: az induló vállalkozások bölcsője

A kis- és induló vállalkozások számára minden segítség jól jön a kezdeti időkben. Ahhoz, hogy később önállóan is megálljanak a saját lábukon nem árt, ha eleinte egy támogató, segítő közegben élik mindennapjaikat.