Városlista
2020. január 26, vasárnap - Vanda

Hírek

2014. Február 07. 07:02, péntek | PR

EuroFamily – a hasznos üzletlánc

EuroFamily – a hasznos üzletlánc

Február 14-től már Tamásiban is megtalálható lesz az országszerte ismert, háztartási termékeket kínáló EuroFamily

A 2004-ben a Napcsillag Kft. által alapított üzletlánc sikerességét bizonyítja, hogy hazánkban a Tolna megyei kisvárosban nyíló új üzlet már a 32. a sorban.
A vállalatot megálmodó ajkai testvérpár terve tehát megvalósult, és egy olyan hálózat jött létre, melynek üzletei háztartási termékek széles választékát kínálják kedvező áron. Az induláskor küldetésüknek tekintették - és tekintik mind a mai napig is -, hogy elsősorban ne a haszonért, hanem a hasznosságért működjön vállalkozásuk.

Céljuk, hogy ez által üzleteik széles áruválasztékát mindenki számára elérhető, alacsony áron tudják kínálni. A hálózatlánc hasznossága olcsó termékeik mellett a jótékony célok területén is megmutatkozik. Az EuroFamily fő támogatója a Jobb Veled A Világ! alapítványnak.
A mozgalom az emberek boldogabbá válásáért jött létre, melyet tudatos jó cselekedetekkel érnek el. Az üzletlánc az alapítvány által jelenleg egy kórházmissziót támogat, mellyel országszerte igyekeznek a beteg emberek életet megkönnyíteni, gyógyulásukat segíteni. Az ajkai testvérpár hisz abban, hogy vállalatuk sikeréhez munkatársaik elkötelezettsége, pozitív hozzáállása, sikerbe vetett hite és a közös cél egyaránt hozzájárul. A legfontosabb számukra mindenek felett vevőik elégedettsége.
A hálózat folyamatosan új üzletekkel bővül, hogy minőségi kínálatuk minél több ember számára elérhető legyen, s hitvallásukat egyre többen ismerhessék meg.
A Tamásiban nyíló boltjukban a már korábbi EuroFamily üzletekben elterjedt minőségi, kedvező árú termékek széles választéka lesz megtalálható: háztartási-és vegyi áru, kozmetikai cikk, papíráru, tartós élelmiszer, édesség, ajándék jellegű termékek széles skálájával találkozhatnak majd a vásárlók az új üzlet polcain.
Az üzletlánc folyamatos akciókkal, nyereményjátékokkal, kedvezményekkel igyekszik egész évben vásárlói kedvében járni.
A tamási EuroFamily február 14-én reggel 8 órakor nyit, s a nyitás alkalmából az első 77 vásárlót ajándék várja!

EuroFamliy
Tamási, Szabadság út 52. (DÁM üzletház)
www.eurofamily.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 20. 14:28, péntek | PR

Közkívánatra: 2020-ban tovább dübörög az Open Road Fest

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön.

2019. December 12. 14:45, csütörtök | PR

2020-ban ismét Alsóörs ad otthont az Open Road Festnek

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön a Pelso Campingben.

2019. December 06. 13:30, péntek | PR

Mi teszi a dívát? Hasleszorító bugyin innen és túl

A hasleszorító bugyiról neked is Bridget Jones jut az eszedbe? Igen, lehet mami stílusút is választani, amiben ennek megfelelően is érezzük magunkat.

2019. November 13. 13:22, szerda | PR

Negyedszer MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.