Városlista
2020. szeptember 21, hétfő - Máté

Hírek

2014. Február 07. 07:02, péntek | PR

EuroFamily – a hasznos üzletlánc

EuroFamily – a hasznos üzletlánc

Február 14-től már Tamásiban is megtalálható lesz az országszerte ismert, háztartási termékeket kínáló EuroFamily

A 2004-ben a Napcsillag Kft. által alapított üzletlánc sikerességét bizonyítja, hogy hazánkban a Tolna megyei kisvárosban nyíló új üzlet már a 32. a sorban.
A vállalatot megálmodó ajkai testvérpár terve tehát megvalósult, és egy olyan hálózat jött létre, melynek üzletei háztartási termékek széles választékát kínálják kedvező áron. Az induláskor küldetésüknek tekintették - és tekintik mind a mai napig is -, hogy elsősorban ne a haszonért, hanem a hasznosságért működjön vállalkozásuk.

Céljuk, hogy ez által üzleteik széles áruválasztékát mindenki számára elérhető, alacsony áron tudják kínálni. A hálózatlánc hasznossága olcsó termékeik mellett a jótékony célok területén is megmutatkozik. Az EuroFamily fő támogatója a Jobb Veled A Világ! alapítványnak.
A mozgalom az emberek boldogabbá válásáért jött létre, melyet tudatos jó cselekedetekkel érnek el. Az üzletlánc az alapítvány által jelenleg egy kórházmissziót támogat, mellyel országszerte igyekeznek a beteg emberek életet megkönnyíteni, gyógyulásukat segíteni. Az ajkai testvérpár hisz abban, hogy vállalatuk sikeréhez munkatársaik elkötelezettsége, pozitív hozzáállása, sikerbe vetett hite és a közös cél egyaránt hozzájárul. A legfontosabb számukra mindenek felett vevőik elégedettsége.
A hálózat folyamatosan új üzletekkel bővül, hogy minőségi kínálatuk minél több ember számára elérhető legyen, s hitvallásukat egyre többen ismerhessék meg.
A Tamásiban nyíló boltjukban a már korábbi EuroFamily üzletekben elterjedt minőségi, kedvező árú termékek széles választéka lesz megtalálható: háztartási-és vegyi áru, kozmetikai cikk, papíráru, tartós élelmiszer, édesség, ajándék jellegű termékek széles skálájával találkozhatnak majd a vásárlók az új üzlet polcain.
Az üzletlánc folyamatos akciókkal, nyereményjátékokkal, kedvezményekkel igyekszik egész évben vásárlói kedvében járni.
A tamási EuroFamily február 14-én reggel 8 órakor nyit, s a nyitás alkalmából az első 77 vásárlót ajándék várja!

EuroFamliy
Tamási, Szabadság út 52. (DÁM üzletház)
www.eurofamily.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 21. 15:47, hétfő | PR

Elindult az épületenergetika digitalizációját fejlesztő IPOSZ-IVSZ projekt! Okosotthont mindenkinek!

2020. áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2019-00094-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) gondozásában.

2020. Szeptember 21. 11:24, hétfő | PR

Híre már megelőzte: Raktárkoncert, összefogás a hazai könnyűzenéért

A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat felvételei augusztus közepe óta zajlanak. A projektet koordináló Lounge Groupnál hatalmas apparátus dolgozik a produkció sikerességén.

2020. Szeptember 15. 11:30, kedd | PR

Ingyenes képzések várhatóak festéssel foglalkozó vállalkozások részére

2020 áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2018-00027-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és a Szobafestő, Mázoló, Tapétázó Országos Ipartestület (SZMTOI) gondozásában.

2020. Szeptember 10. 12:56, csütörtök | PR

Az Interreg program keretében emlékparkot újít fel a Jánosik és Társai Kft

Nyílt közbeszerzési eljárás keretében a Jánosik és Társai Kft. nyerte el a sátoraljaújhelyi széphalmi Kazinczy Emlékpark felújítását. A parkot utoljára közel ötven évvel ezelőtt újították fel.