Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2014. Február 07. 07:02, péntek | PR

EuroFamily – a hasznos üzletlánc

EuroFamily – a hasznos üzletlánc

Február 14-től már Tamásiban is megtalálható lesz az országszerte ismert, háztartási termékeket kínáló EuroFamily

A 2004-ben a Napcsillag Kft. által alapított üzletlánc sikerességét bizonyítja, hogy hazánkban a Tolna megyei kisvárosban nyíló új üzlet már a 32. a sorban.
A vállalatot megálmodó ajkai testvérpár terve tehát megvalósult, és egy olyan hálózat jött létre, melynek üzletei háztartási termékek széles választékát kínálják kedvező áron. Az induláskor küldetésüknek tekintették - és tekintik mind a mai napig is -, hogy elsősorban ne a haszonért, hanem a hasznosságért működjön vállalkozásuk.

Céljuk, hogy ez által üzleteik széles áruválasztékát mindenki számára elérhető, alacsony áron tudják kínálni. A hálózatlánc hasznossága olcsó termékeik mellett a jótékony célok területén is megmutatkozik. Az EuroFamily fő támogatója a Jobb Veled A Világ! alapítványnak.
A mozgalom az emberek boldogabbá válásáért jött létre, melyet tudatos jó cselekedetekkel érnek el. Az üzletlánc az alapítvány által jelenleg egy kórházmissziót támogat, mellyel országszerte igyekeznek a beteg emberek életet megkönnyíteni, gyógyulásukat segíteni. Az ajkai testvérpár hisz abban, hogy vállalatuk sikeréhez munkatársaik elkötelezettsége, pozitív hozzáállása, sikerbe vetett hite és a közös cél egyaránt hozzájárul. A legfontosabb számukra mindenek felett vevőik elégedettsége.
A hálózat folyamatosan új üzletekkel bővül, hogy minőségi kínálatuk minél több ember számára elérhető legyen, s hitvallásukat egyre többen ismerhessék meg.
A Tamásiban nyíló boltjukban a már korábbi EuroFamily üzletekben elterjedt minőségi, kedvező árú termékek széles választéka lesz megtalálható: háztartási-és vegyi áru, kozmetikai cikk, papíráru, tartós élelmiszer, édesség, ajándék jellegű termékek széles skálájával találkozhatnak majd a vásárlók az új üzlet polcain.
Az üzletlánc folyamatos akciókkal, nyereményjátékokkal, kedvezményekkel igyekszik egész évben vásárlói kedvében járni.
A tamási EuroFamily február 14-én reggel 8 órakor nyit, s a nyitás alkalmából az első 77 vásárlót ajándék várja!

EuroFamliy
Tamási, Szabadság út 52. (DÁM üzletház)
www.eurofamily.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Megérkezett a tökéletes matrac? Az aloe vera matrac pozitív hatásai

Mi az az aloe vera matrac? Ez is csak egy újabb trend, vagy valóban pozitív hatással bír egészségünkre? Mivel tud többet, mint egy átlagos matrac? Érdemes vajon beszerezni egyet?

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Egy fedél alatt az ellenséggel

A családunkat nem választhatjuk meg, de a barátainkat igen. Vajon az ellenségeinkkel mi a helyzet?

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Rostban gazdag ételek

A gyerekek ízlése szerint ideális reggeli sajnos gyakran egyáltalán nem ideális táplálkozási szempontból. Hogyan tudjuk elérni, hogy elfogyjon a reggeli és még egészséges is legyen?

2019. Október 22. 17:13, kedd | PR

Munkahelyi étkeztetéssel bővítette tevékenységi körét a Jánosik és Társai Kft.

Jánosik és Társai Kft. egy évvel ezelőtt létrejött étkeztetési üzletága idén ősszel elnyerte a Siemens Gas and Power Budapesti Transzformátorgyár dolgozóinak és vezetőségének bizalmát.