Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2011. Július 09. 07:29, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Fegyverarzenált találtak a lány feltételezett gyilkosánál

Fegyverarzenált találtak a lány feltételezett gyilkosánál

Egész fegyverarzenált találtak a XIII. kerületi gyilkosság feltételezett elkövetőjénél a rendőrök.

 

A férfit péntek hajnalban fogták el Soltvadkerten. Értesüléseink szerint most hallgatják ki a BRFK Teve utcai épületében.

Mint ahogy arról híradónk elsőként számolt be, éjszaka Soltvadkerten fogták el azt a szerb állampolgárságú, albán származású férfit akit azzal gyanúsítanak, hogy hat lövéssel végzett a XIII. kerületben 27 éves, korábbi élettársával.

Polyák Zsolt, a Bács-Kiskun megyei rendőrség bűnügyi igazgatója a hírTV-nek elmondta: 5 óra 20 perckor érkezett egy lakossági bejelentés a soltvadkerti járőrökhöz és 10 perc elteltével már el is fogták a férfit.

Polyák beszámolt arról is, hogy július 4-én hétfőn találták meg a feltételezett gyilkos autóját. Ekkor két verziót állítottak fel. A határ közelsége miatt elképzelhetőnek tartották a rendőrök, hogy akár átszökhet, illetve maradhat Soltvadkerten is. Ezért fokozott készültséget rendeltek el. A rendőrök golyóálló mellényben teljesítettek szolgálatot.

A bűnügyi igazgató hozzátette, a férfi elfogásakor találtak nála maroklőfegyvert, csőre töltött gépkarabélyt, illetve kézigránátot is. Feltehetően az elfogásáig a szabad ég alatt töltötte napjait étlen, szomjan.

A Hír Televízió értesülései szerint a BRFK Teve utcai épületében jelenleg is tart a gyanúsított kihallgatása. (da)

hírTV
 

Címkék: fegyver

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.