Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Július 27. 09:38, kedd | Helyi

Fekete volt a hétvége Tolnában

Fekete volt a hétvége Tolnában

Az elmúlt hétvégén a megye útjain közúti balesetben négyen vesztették életüket, négyen súlyosan, négyen pedig könnyebben sérültek meg.

Egy személygépkocsi vezetője közlekedett Ozorán 2021. július 24-én az éjszaki órákban, amikor ismeretlen körülmények között nekiütközött egy ház bejárójánál lévő betonelemnek. A balesetet követően a kocsiban utazó hat személy elhagyta a helyszínt. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint az autó utasai közül ketten – egyikük súlyosan, másikuk könnyebben – megsérültek. Személyi sérüléses baleset történt 2021. július 24-én délben Dunaföldváron is, amikor egy autó vezetője az elsőbbségadás kötelező jelzőtábla jelzését figyelmen kívül hagyta, és kihajtott a főútra, ahol nekiütközött egy segédmotor-kerékpárosnak, aki az eddigi információk szerint könnyebben megsérült. Július 24-én 16 óra 12 perckor az M6-os autópályán a 131-es kilométerszelvény közelében halálos kimenetelű baleset történt. A sofőr önmagát és másokat veszélyeztetve közlekedett az autópályán, de elveszítette uralmát a járműve felett és a szalagkorlátot átszakítva az árokba csapódott. A balesetben négy ember életét vesztette, ketten súlyosan, egy személy pedig könnyebben sérült meg. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán kettőnél több ember halálát okozó baleset gondatlan okozása miatt indítottak büntetőeljárást. Az esettel kapcsolatban embercsempészés bűntett gyanúja is felmerült, melyet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága vizsgál. Egy személygépkocsi vezetője közlekedett 2021. július 24-én este nyolc órakor Szekszárdon a Csatári utca irányába, amikor elvesztette uralmát a járműve felett, és az úttest bal szélén levő vízelvezető árokba csapódott. Az autó utasa az elsődleges információk szerint könnyebben sérült meg. A sofőrnél alkalmazott szonda pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. Vasárnap hajnalban is történt egy súlyos sérüléssel járó baleset. Egy motoros Fadd irányából Paks felé közlekedett, amikor egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett, és elesett. A hétvégén további 14 anyagi kárral járó baleset is történt Tolna megye útjain.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.