Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Január 22. 11:07, péntek | Helyi sport
Forrás: tolnafoci.hu, fotó: atv.hu

Felállt az új szakmai stáb Tamásiban

Felállt az új szakmai stáb Tamásiban

Vidéki fiatalokkal erősítik a keretet - íme a klub hivatalos közleménye.

A Tamási 2009 FC hivatalos közleménye:

2016. január 14-én Pék András vezetőedző személyes ellentétekre hivatkozva lemondott pozíciójáról és a továbbiakban nem kíván semmilyen feladatot vállalni az egyesület munkájában. Ezúton szeretnénk megköszönni eddigi munkáját és a további sok sikert kívánunk - írja a tolnafoci.hu.

A Tamási felnőtt és U19-es csapat irányítását január 18-tól egy háromtagú szakmai stáb vette át Győry Csaba vezetésével. Az egyesülethez érkezett szakmai igazgatóként segíteni Lieszkovszky József. Kibővült az elnökség is, Jarmalov Rezső elnök mellett Sándor Judit, Filotás Attila, Sipos Norbert és Bódog Csaba irányítja az egyesületet. Mint az az őszi eredményekből látszik, helyi erőkkel nem tudjuk megoldani a Megye I.-es szereplést, ezért döntöttünk úgy, hogy vidéki fiatal játékosokkal erősítjük meg a csapatot. A felnőtt csapat 2016.01.18-án megkezdte a felkészülést, heti három alkalommal. Célunk minél előbb elmozdulni a „-” pontokból.

Tamási 2009 FC vezetősége

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.