Városlista
2019. július 19, péntek - Emília

Hírek

2019. Május 15. 09:12, szerda | Helyi

Felavatták az új épületet

Felavatták az új épületet

Tegnap délután ünnepélyes keretek között adták át az OTP Bank Nyrt. Dél-Dunántúli Régióbeli Tamási Fiókjának új fióképületét.

Elsőként a város polgármestere, Porga Ferenc köszöntötte a jelenlévőket, majd Viola Szabolcs, a fő építtető és tulajdonos Kop-Ka Zrt. elnök-vezérigazgatója mondott ünnepi beszédet. - Hosszú éveken keresztül folytattunk tárgyalásokat az OTP Bankkal, mire sikerült rátalálnunk arra a helyre, ahol ők is és mi is megtalálhatjuk a számításainkat. Tavaly júniusban sikerült megállapodnunk a kivitelezővel, majd megkezdődhetett a beruházás, és kilenc hónap elteltével ma itt állhatunk, és átadhatjuk a vadonatúj épületet. Azt gondolom, hogy mind műszakilag, mind megjelenésében maximálisan kiszolgáltja mind az OTP, mind a Kop-Ka Zrt. irodáinak igényét a gyönyörű, új létesítmény.

Galovics Gábor, a bank dél-dunántúli régiójának ügyvezető igazgatója beszédében úgy fogalmazott: a fiók megújulása igazi ünnep azoknak, akik az OTP-ben dolgoznak, ünnep az ügyfeleknek, és ünnep mindazok számára, akik részt vettek a kialakításában. Mint említette, számukra nagyon fontos bástya a tamási fiók, mely már 1955 óta szolgálja ki a helyi, és a járásban élő ügyfeleket. Beszédében visszaemlékezett a bank korábbi vezetőire, a jelenlegi vezetést és munkatársakat pedig dicsérő szavaival illette. A megújult, legmodernebb elemeket magáénak tudó épület szerinte mindenki megelégedésére szolgál majd.

Az ádató állófogadással, majd az ingatlan bejárásával zárult, ahol a vendégek megtekinthették a bank épületét, illetve bepillanthattak a Kop-Ka Zrt. irodaházába is.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 12:00, szerda | Helyi

Már német nyelvből is tehető nyelvvizsga a gimnáziumban

Októberben szervezik az első vizsgát, melyre várják a jelentkezőket.

2019. Július 17. 10:00, szerda | Helyi

Dörgicse – Szentantalfa a tamási természetjárók hétvégi úti célja

A csoport a Balaton-felvidék egyik legszebb fekvésű településére, Dörgicsére utazik július 20-án.

2019. Július 17. 06:00, szerda | Helyi

Regölyben járt az Ízőrzők stábja

A Duna Televízióban látható műsor a régi magyar konyha hagyományos ízeit kutatja fel.

2019. Július 16. 12:00, kedd | Helyi

Egy hónapig tárgyalási szünet lesz a bíróságokon

A Bonyhádi, a Dombóvári, a Paksi és a Tamási Járásbíróságon, a Szekszárdi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon az ügyfélsegítő nap szünetel.