Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Július 15. 15:57, hétfő | Helyi önkormányzati
Forrás: Tamási Városi Önkormányzat, fotó: programturizmus.hu

Felhívás - panasz, probléma vagy javaslat esetére

Felhívás - panasz, probléma vagy javaslat esetére

Annak ellenére, hogy a Termálfürdő üzemeltetését külső cég végzi, a fürdő továbbra is az önkormányzat tulajdona, amely felelősséget érez annak működtetését illetően

Tisztelt tamási Fürdővendégek!

Tamási Város Önkormányzata DDOP pályázati forrásból több, mint 50% önerő biztosítása mellett valósította meg a közel 1,5 Mrd forint összköltségű „Ability fürdőfejlesztés Tamásiban” elnevezésű projektet 2011-ben. A pályázat keretében a 40 éves múlttal rendelkező fürdőnkben olyan fejlesztés, beruházás valósult meg, amely a rendelkezésre álló termálvízre alapozva a mai kor igényeit hivatott kielégíteni. Az üzemeltetésre az önkormányzat 25 évre szóló szerződést kötött az AQUAPLUS Kft-vel.

Annak ellenére, hogy az üzemeltetést külső cég végzi, a fürdő továbbra is az önkormányzat tulajdona, amely felelősséget érez annak működtetését illetően.

Mindezek érdekében kérjük a tisztelt fürdőbe látogató vendégeket, hogy esetlegesen felmerülő panaszaikat, problémáikat vagy éppen építő jellegű javaslataikat aláírva juttassák el hozzánk írásban, akár fényképpel alátámasztva az alábbi elérhetőségek valamelyikére:
Tamási Város Önkormányzata, 7090 Tamási, Szabadság u. 46-48. címre, vagy a tampolgh@tamasi.hu e-mail címre.

Köszönettel:

Ribányi József
Tamási Város Polgármestere

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.