Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Április 29. 16:09, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Felújítják a Beverly Hills 90210 sikersorozatot

Felújítják a Beverly Hills 90210 sikersorozatot

Felújítják a nagy sikerű Beverly Hills 90210 tévésorozatot, a szériában több régi szereplő, köztük a Brendát alakító Shannen Doherty is visszatér - írta meg a BBC News.

A BH90210 című új feldolgozásban Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green és Tori Spelling is szerepet kapott. Az eredeti szereplők közül hiányozni fog a márciusban, 52 évesen agyvérzésben elhunyt Luke Perry.

A sorozatot gyártó Fox szerint a produkció a szereplők való életéből és kapcsolataiból merít, de nem áll majd távol tőle némi "tiszteletlenség" sem a régi történettel szemben.

Az eredeti amerikai sorozat 1990 őszétől 2000 májusáig futott a képernyőn. Aaron Spelling produkciója olyan tinédzserekről szólt, akik egy Beverly Hills-i gimnáziumba, majd a Kaliforniai Egyetemre jártak. A sorozat első évadaiban a két főszereplő egy ikerpár, Brandon (Jason Priestley) és Brenda (Shannen Doherty) volt.

Shannen Dohertynél 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot, amely később tovább terjedt, ezért megoperálták, kemoterápiát és sugárkezelést is kapott. Februárban egy egészségügyi portálnak nyilatkozva elmondta, hogy már rendbe jött, de tisztában van vele, hogy vigyáznia kell magára: "Még nincs vége. Minden öt egészségesen eltöltött év egy újabb mérföldkő lesz" - tette hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára