Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Július 11. 16:07, hétfő | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Felvette a kamera, ahogy arcon rúgja haragosát

Felvette a kamera, ahogy arcon rúgja haragosát

Dunaújvárosban egy férfi megrúgta, majd magára hagyta áldozatát. A rendőrök perceken belül elfogták.

Súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon egy 20 éves székesfehérvári férfivel szemben.

Az agresszor július 9-én este Dunaújvárosban a Piac téren található szórakozóhely közelében, a földön ülő 42 éves sértettet - előzetes szóváltást követően - arcon rúgta, aki ennek hatására elveszítette eszméletét, a járdára dőlt és súlyos fejsérülést szenvedett. A bántalmazó segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt – közölte a rendőrség.

A rendőrök a térfigyelő kamerarendszer felvételei alapján azonosították, majd rövid időn belül egy szórakozóhely teraszán megtalálták az elkövetőt, akit elfogtak és a rendőrségre előállítottak. A gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.