Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Június 15. 13:30, hétfő | Helyi

Fenyő Dániel otthoni edzéssel készült

Fenyő Dániel otthoni edzéssel készült

A közegészségügyi járvány a sportolók életét is átrendezte az elmúlt időszakban. Az edzőtermi felkészülés mellett hazai és nemzetközi versenyek maradtak el, és tolódtak későbbi időpontokra.

A Tamási Koppány SE is erősen visszafogott üzemmódban működött, otthoni edzésekkel. Az éppen ügyeletes sikerkovácsuk, Fenyő Dániel az egyesület által biztosított sporteszközökkel, teljes értékű edzésmunkával édesapja, és Orsós József edző segítségével készülhetett otthonában. Dani jelentős fejlődésre tett szert az elmúlt időszakban, ami több mint biztató az augusztusi Európa Bajnokság előtt, amely célként lebeg a szeme előtt. - A Sportok Háza május 6-án ismét megnyitotta kapuit és a súlyemelő szakosztályunk folytatja a sportolók felkészítését az idei versenyekre, de az egyesületnek pénzügyi nehézségekkel is szembe kell nézni, a hazai versenyek mellett jelentős kiadás az Ifjúsági EB Lettországban és a Masters EB Hollandiában, de bízunk a sikeres folytatásban – összegzett Bachmann Béla, edző. - A Súlyemelő Szövetség válogatott versenyzőinknek étkezési támogatást biztosított, mindezt a sikeres felkészülés érdekében, a szolgáltatást együttműködő partnerünk, a Relax Kávézó teljesítette. Az Iskolás Országos Bajnokságot a Súlyemelő Szövetséggel közösen rendezzük meg július 11-12-én a Sportok Háza csarnokában, remélhetőleg már nézők előtt. A bajnokság egyben felmérő lesz az EB-re készülő bő válogatott keretnek – ismertette.
Az egyesület egyébként létszámának növelésében gondolkodik, a Sportok Háza korszerű súlyemelő edzőtermébe örömmel várják 10 éves kortól a mozogni vágyó atlétikus fiatalokat, fiúkat is, lányokat is egyaránt, jelentkezni a nyári tanítási szünetben is lehet Bachmann Béla edzőnél.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.