Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Január 16. 13:02, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mti

Fiatal dílert fogtak el a rendőrök Inárcson

Fiatal dílert fogtak el a rendőrök Inárcson

Kábítószer-kereskedőt fogtak el Inárcson, a 22 éves férfi házában több mint két kilónyi zöld növényi törmeléket, tablettákat és kábítószergyanús fehér port foglaltak le a rendőrök

- közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu honlapon. A közlemény szerint a rendőrök egy bejelentés alapján még tavaly december 23-án elfogtak egy 18 éves dabasi fiút, mert a gyanú szerint a környezetében kábítószert terjesztett. A fiatalt kábítószer-kereskedelem bűntette miatt őrizetbe vették, majd a bíróság december 25-én elrendelte a letartóztatását.

A nyomozás során merült fel, hogy a fiú egy inárcsi férfitől szerezhette be a különböző kábító és pszichoaktív szereket.

Az inárcsi férfit a rendőrök elfogták és előállították, ellene kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indítottak eljárást, és kezdeményezték a letartóztatását - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.