Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Március 25. 13:25, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, fotó: feol.hu

Figyelmeztető előrejelzés kedd éjfélig

Figyelmeztető előrejelzés kedd éjfélig

Kedd reggelig főként a Dunántúl középső és déli részén, illetve az Alföld északnyugati részén jelentős vastagságú (15-25 cm) hótakaró kialakulása várható.

Keleten, délkeleten vegyes formájú csapadék valószínű, északnyugaton, a Kisalföld térségében pedig kevesebb hóra számítunk. Kedden napközben inkább csak megszakításokkal valószínű gyengébb havazás, majd késő délutántól nyugat felől újabb hullámban várható havazás. Az élénk, időnként erős északkeleti szél több helyen képes lesz hordani a lehullott havat, ami jellemzően alacsony szintű hófúvást eredményez, és a látástávolságot jelentősen nem csökkenti. Hétfő estig főképpen Tolna és Baranya megyében, majd estétől kedd hajnalig az Alföld északi részén (Jász-Nagykun-Szolnok megye és környezete, Pest megye déli része) azonban gyakrabban lesz erős (40-55 km/h) a szél, így magasabb hóbuckák is kialakulhatnak. Kedd napközben veszít erejéből a szél, és vastagabb hóval fedett területeken inkább ismét csak mérsékelt, élénk légmozgás várható.

A Katasztrófavédelem arra kér mindenkit, hogy ha teheti, ne induljon útnak, ha pedig ez feltétlenül szükséges, előtte érdeklődjön az utak állapotáról, és csak a téli időjárásra jól felkészített gépjárművel tegye! Jelenleg Tolna megyére narancssárga figyelmeztetés, citromsárga riasztás van érvényben!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.