Városlista
2020. január 19, vasárnap - Sára

Hírek

2014. Március 31. 08:39, hétfő | PR
Forrás: NAV, fotó: rentit.hu

Foglaljon időpontot – intézze gyorsabban ügyeit

Foglaljon időpontot – intézze gyorsabban ügyeit

Tavaly több mint 41 ezren keresték fel a NAV szekszárdi központi ügyfélszolgálatát. A nagy érdeklődés miatt érdemes előre időpontot foglalni az interneten, így elkerülhető a sorban állás

A NAV 2012 áprilisában vezette be az internetes ügyfélszolgálati időpontfoglalást, melynek segítségével az ügyfelek egyes adóügyeiket előre egyeztetett időpontban intézhetik. Ügyintézési időpontok foglalására a leggyakrabban intézett ügytípusok esetében van lehetőség: adókártya, adóigazolás, jövedelemigazolás, illetőségigazolás igénylése, ügyfélkapunyitás, egészségügyi szolgáltatási járulékkal kapcsolatos ügyintézés. Időpontot foglalni legfeljebb két hétre előre, és legkorábban a foglalás utáni második napra lehetséges.

A NAV honlapján először ki kell választani, hogy mely ügyfélszolgálatot választja az ügyfél, majd meg kell adnia az intézendő ügy típusát, ezután választhatja ki a számára kedvező, szabad időpontot. Ha az ügyfél megadja e-mail címét, elektronikus visszaigazolást kaphat az időpontfoglalás részletes adatairól. Nemcsak személyesen, hanem meghatalmazott, illetve képviselő által is lehet időpontot foglalni.

Bővebb tájékoztatás kérhető telefonon a NAV Általános Tájékoztató Rendszerén a 06-40/42-42-42-es telefonszámon, valamint ügyfélszolgálatainkon. A legfontosabb tudnivalók a NAV honlapján, a www.nav.gov.hu-n is megtalálhatók.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 20. 14:28, péntek | PR

Közkívánatra: 2020-ban tovább dübörög az Open Road Fest

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön.

2019. December 12. 14:45, csütörtök | PR

2020-ban ismét Alsóörs ad otthont az Open Road Festnek

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön a Pelso Campingben.

2019. December 06. 13:30, péntek | PR

Mi teszi a dívát? Hasleszorító bugyin innen és túl

A hasleszorító bugyiról neked is Bridget Jones jut az eszedbe? Igen, lehet mami stílusút is választani, amiben ennek megfelelően is érezzük magunkat.

2019. November 13. 13:22, szerda | PR

Negyedszer MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.