Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2014. Március 31. 08:39, hétfő | PR
Forrás: NAV, fotó: rentit.hu

Foglaljon időpontot – intézze gyorsabban ügyeit

Foglaljon időpontot – intézze gyorsabban ügyeit

Tavaly több mint 41 ezren keresték fel a NAV szekszárdi központi ügyfélszolgálatát. A nagy érdeklődés miatt érdemes előre időpontot foglalni az interneten, így elkerülhető a sorban állás

A NAV 2012 áprilisában vezette be az internetes ügyfélszolgálati időpontfoglalást, melynek segítségével az ügyfelek egyes adóügyeiket előre egyeztetett időpontban intézhetik. Ügyintézési időpontok foglalására a leggyakrabban intézett ügytípusok esetében van lehetőség: adókártya, adóigazolás, jövedelemigazolás, illetőségigazolás igénylése, ügyfélkapunyitás, egészségügyi szolgáltatási járulékkal kapcsolatos ügyintézés. Időpontot foglalni legfeljebb két hétre előre, és legkorábban a foglalás utáni második napra lehetséges.

A NAV honlapján először ki kell választani, hogy mely ügyfélszolgálatot választja az ügyfél, majd meg kell adnia az intézendő ügy típusát, ezután választhatja ki a számára kedvező, szabad időpontot. Ha az ügyfél megadja e-mail címét, elektronikus visszaigazolást kaphat az időpontfoglalás részletes adatairól. Nemcsak személyesen, hanem meghatalmazott, illetve képviselő által is lehet időpontot foglalni.

Bővebb tájékoztatás kérhető telefonon a NAV Általános Tájékoztató Rendszerén a 06-40/42-42-42-es telefonszámon, valamint ügyfélszolgálatainkon. A legfontosabb tudnivalók a NAV honlapján, a www.nav.gov.hu-n is megtalálhatók.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Megérkezett a tökéletes matrac? Az aloe vera matrac pozitív hatásai

Mi az az aloe vera matrac? Ez is csak egy újabb trend, vagy valóban pozitív hatással bír egészségünkre? Mivel tud többet, mint egy átlagos matrac? Érdemes vajon beszerezni egyet?

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Egy fedél alatt az ellenséggel

A családunkat nem választhatjuk meg, de a barátainkat igen. Vajon az ellenségeinkkel mi a helyzet?

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Rostban gazdag ételek

A gyerekek ízlése szerint ideális reggeli sajnos gyakran egyáltalán nem ideális táplálkozási szempontból. Hogyan tudjuk elérni, hogy elfogyjon a reggeli és még egészséges is legyen?

2019. Október 22. 17:13, kedd | PR

Munkahelyi étkeztetéssel bővítette tevékenységi körét a Jánosik és Társai Kft.

Jánosik és Társai Kft. egy évvel ezelőtt létrejött étkeztetési üzletága idén ősszel elnyerte a Siemens Gas and Power Budapesti Transzformátorgyár dolgozóinak és vezetőségének bizalmát.