Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2021. Június 02. 07:23, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

Folyamatosan nyitva van az online időpontfoglaló

Folyamatosan nyitva van az online időpontfoglaló

Már nem lehet online időpontot foglalni a koronavírus elleni AstraZeneca-vakcinával történő oltásra - közölte a koronavirus.gov.hu kedden.

A közleményben kiemelték: az online időpontfoglaló továbbra is folyamatosan működik. Az érvényesen regisztráltak - köztük a 16-18 évesek is - automatikusan, sms-értesítő nélkül foglalhatnak időpontot a www.eeszt.gov.hu honlapon - írták.

Hozzátették: országosan Pfizer-, Sinopharm- és korlátozott mennyiségben Szputnyik vakcinával történő oltásra foglalható időpont, de egyes oltópontokon Janssen- és Moderna-oltóanyag is elérhető.

Tudatták, hogy AstraZenecából egy ideig nem hirdetnek időpontot, mert a beérkező - csökkentett - szállítmányokat a második körös oltásokhoz használják fel.

Felhívták a figyelmet arra, hogy Szputnyik vakcinából már nem érkezik több szállítmány, az utolsó készlet van kint a kórházi oltópontokon, azt kérve, aki azt szeretné kapni, mielőbb foglaljon időpontot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország