Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Február 11. 10:58, hétfő | Helyi

Folytatódnak a Valentin napi ellenőrzések Tolna megyében

Folytatódnak a Valentin napi ellenőrzések Tolna megyében

A revizorok közterületeken és üzletekben is vizsgálják a nyugta- és számlaadást, valamint az online pénztárgép használatához kapcsolódó egyéb kötelezettségek teljesítését.

A NAV Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai az elmúlt héten Tolnán, Pakson, Szekszárdon, Tamásiban, Dombóváron és Bonyhádon ellenőrizték a Valentin-naphoz kapcsolódóan a virág- és ajándékárusokat, valamint a vendéglátóhelyeket. A revizorok közterületeken és üzletekben is vizsgálták a nyugta- és számlaadást, valamint az online pénztárgép használatához kapcsolódó egyéb kötelezettségek (pl. éves felülvizsgálat, nyitó készpénzkészlet rögzítése) teljesítését, a héten ezt tovább folytatják. Ma Dunaföldváron, holnap Bátaszéken, szerdán Szedresen és Nagydorogon, csütörtökön Tolnanémedin és Simontornyán, pénteken pedig Őcsényben és Decsen várhatóak az ellenőrök. Az ellenőrzések során forgalomszámlálásokra is sor kerülhet – hívta fel a figyelmet Mózsik Szilvia sajtó főreferens, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóság Humánpolitikai és Igazgatási Osztályának munkatársa. A közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy máshol is lehetnek NAV ellenőrzések.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 09. 08:14, kedd | Helyi

Eltűnt Orsós Veronika Melinda és Fodor Krisztina

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.