Városlista
2019. augusztus 23, péntek - Bence

Hírek

2019. Február 11. 10:58, hétfő | Helyi

Folytatódnak a Valentin napi ellenőrzések Tolna megyében

Folytatódnak a Valentin napi ellenőrzések Tolna megyében

A revizorok közterületeken és üzletekben is vizsgálják a nyugta- és számlaadást, valamint az online pénztárgép használatához kapcsolódó egyéb kötelezettségek teljesítését.

A NAV Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai az elmúlt héten Tolnán, Pakson, Szekszárdon, Tamásiban, Dombóváron és Bonyhádon ellenőrizték a Valentin-naphoz kapcsolódóan a virág- és ajándékárusokat, valamint a vendéglátóhelyeket. A revizorok közterületeken és üzletekben is vizsgálták a nyugta- és számlaadást, valamint az online pénztárgép használatához kapcsolódó egyéb kötelezettségek (pl. éves felülvizsgálat, nyitó készpénzkészlet rögzítése) teljesítését, a héten ezt tovább folytatják. Ma Dunaföldváron, holnap Bátaszéken, szerdán Szedresen és Nagydorogon, csütörtökön Tolnanémedin és Simontornyán, pénteken pedig Őcsényben és Decsen várhatóak az ellenőrök. Az ellenőrzések során forgalomszámlálásokra is sor kerülhet – hívta fel a figyelmet Mózsik Szilvia sajtó főreferens, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóság Humánpolitikai és Igazgatási Osztályának munkatársa. A közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy máshol is lehetnek NAV ellenőrzések.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 23. 12:31, péntek | Helyi

Újabb halálos baleset történt Tamási térségében

Napraforgótáblába sodródott egy autó a 65-ös főúton Tamási és Szakály között. A járművet vezető férfi életét vesztette a balesetben.

2019. Augusztus 21. 06:59, szerda | Helyi

Rendőrségi bemutató Páriban

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai a faluban megszervezett Hitélet és Kultúra Napján tartottak rendőrségi bemutatót.

2019. Augusztus 21. 06:56, szerda | Helyi

Barátja nem érti, miért nem előzött tovább a tegnapi balesetben elhunyt motoros

A helyszínen a szemtanúk többen elmondták: a motoros nem ment gyorsan, valószínűleg megijedhetett.

2019. Augusztus 15. 16:15, csütörtök | Helyi

Gyarapodnak az önkormányzati tűzoltóságok

Tolna megye mindhárom önkormányzati tűzoltósága nyert támogatást a részükre kiírt eszközfejlesztési pályázaton.