Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Március 30. 16:18, szombat | Helyi sport

Fordulatokkal teli mérkőzésen maradt alul a TKSE

Fordulatokkal teli mérkőzésen maradt alul a TKSE

Március 30-án, szombat délelőtt a tamási csapat a kaposvári Zrínyi KK ellen játszott a Vályi Péter Szakképző Iskola sportcsarnokában.

- Az első negyedben fej-fej mellett haladtunk, sőt, volt amikor mi vezettünk 10 ponttal. Sajnos ez az előnyünk lecsökkent a félidő végére – mondta Cseresznyés Balázs. - Ez mindenképpen a védekezésünknek köszönhető, amely nem állt úgy össze, ahogy szerettük volna, így a Zrínyi átvette tőlünk a vezetést. A második félidőben sok személyi hibát is ejtettünk. Fontos kiemelni, hogy egy-két játékosunk nemrég épült fel sérülésből, például Madarász András is öt hetet kényszerült kihagyni kézsérülése miatt, így nekik újra fel kell venni a versenytempót. Úgy mentünk neki a negyedik negyednek, hogy 10 ponttal vezetett az ellenfél, de ezt nagyrészt sikerült ledolgoznunk. Ha egy-két dobásunk bemegy a kritikus helyzetekben, akkor az utolsó percekben még szorosabb lett volna a küzdelem.


TKSE - Zrínyi-KE KK 72-78 (19-16, 14-25, 13-17, 26-20)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.