Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Június 07. 11:09, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Gáspár padlón van, de bármi áron nősülni akar

Gáspár padlón van, de bármi áron nősülni akar

Tiszta lappal akar kezdeni, egy egészen új életet.

Miközben Gáspár Laci drogügyétől hangos a sajtó, az énekes magába szállt, és döntéseket hozott. Új, minden tekintetben tiszta életet akar, és ehhez megtalálta a megfelelő társat, Nikit – írja a Story magazin.

A magazin cikkéből továbbá kiderül, hogy az egykori megasztáros mélyről jött, magasra jutott, ám az elmúlt hetekben ismét a padlóra került. Gáspár Laci a drogügyével élete talán legnagyobb pofonját kapta, a saját hibájából. Haragszik is magára. Közben azonban alkalma volt arra is, hogy sok mindent átgondoljon, és döntéseket hozzon.

– Az, hogy a kapcsolatunk túlélt egy ilyen próbát, azt bizonyítja, van közös jövőnk. Két válással a hátam mögött persze alaposan átgondoltam a dolgot, de már döntöttem: ha eljön az ideje, megkérem a kezét. Azt akarom, hogy Niki a feleségem legyen – mondta Laci a Storynak.

Az énekes számára óriási megnyugvást jelent, hogy előző házasságából született gyerekei is megszerették új választottját.

– Kétgyerekes apukaként bevallom, hogy nekem sem volt könnyű olyan partnert találnom magamnak, aki elfogadja, hogy Mirike és Lacika számomra a legfontosabbak. Éppen ezért örülök, hogy Niki türelmes és kedves velük. Tudom, hogy ők sem ellenzik majd, ha hivatalosan is összekötöm az életemet Nikivel, hiszen már most is úgy tekintenek rá, mint a jövendőbelimre – mesélte az énekes, aki már a kapcsolatuk elején bemutatta kedvesét a gyermekeinek.

A szerelmespár a közelmúltban pár napra elutazott, és közben Laci nagy elhatározásra jutott, kijelentette: mindenképpen azt akarja, hogy Niki a felesége legyen.

Címkék: Gáspár Laci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.