Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Április 17. 13:21, szerda | Helyi sport
Forrás: TKSE, fotó: sikerado.hu

Győzelmet szalasztottak el a Tamásiak

Győzelmet szalasztottak el a Tamásiak

A tamási dámok ezúttal Kaposváron vendégeskedtek a Tüskevár csapatánál

Az elmúlt hétvégén újabb fordulót rendeztek a Somogy megyei kosárlabda bajnokság rájátszásában, a tamási dámok ezúttal a kaposvári Tüskevár SE-vel játszottak. A mérkőzés előzetes esélyei szerint papíron a vendéglátók tűntek erősebbnek, de ez a mérkőzés elején nem tükröződött a játékban. A csapatok döntetlenre zárták az első félidőt, így tiszta lappal futhattak ki a második felvonásra. A tamásiak viszont úgy tűnt, az öltözőben ragadtak, hiszen rövid idő alatt húsz pont fölé nőt a Tüskevár előnye. A dámok későn eszméltek fel a hirtelen pofon után, így már csak az eredmény szépítésére maradt meg az esély az első félidő alapján remélt győzelem helyett. A mérkőzés pozitívuma, hogy Madarász ismét pályára léphetett sérülése után, valamint, hogy a Csizmadia-Zámbó páros megőrizte hetek óta tartó jó formáját.
- Sajnos nem sikerült megszereznünk egy elvárható győzelmet, mert nem tudtunk reagálni időben az ellenfél taktikai változtatására. A második játékrészben már nem tudtunk hatékonyan támadni az emberfogásos védekezés ellen. Le kell vonnunk a mérkőzés tanulságait, hogy a jövőben ne ezen múljon az eredmény - értékelt a csapat.

Tüskevár SE – Tamási KSE 89-70

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.