Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2017. Január 11. 13:15, szerda | Helyi
Forrás: teol.hu, fotó: gregvill.hu

Háborognak az olvasók a Tarr Kft. új csatornakiosztása miatt

Háborognak az olvasók a Tarr Kft. új csatornakiosztása miatt

Többen sérelmezik a Tarr Kft. csatornakiosztás módosítását: ki azt, hogy a FOX nem szerepel a csomagjában a korábbiak szerint, ki a TLC csatornát fogja nagyon hiányolni

Akadt, aki a teol.hu portálnak azt jelezte, hogy az Eurosport lelkes nézője már nagyon hosszú ideje, és ezen a továbbiakban sem szeretne változtatni. Mivel korábban a csatorna mindig szerepelt a Tarr Kft. kínálatában, nyugodtan írt alá hűségidő hosszabbításra vonatkozó szerződést, és most nem tudja, hogy milyen hátrány éri, ha azt felmondja és szolgáltatót vált. A Discovery, ID Xtra, TLC és Eurosport csatornák egy tulajdonosi körhöz tartoznak, a csatornákra csak egyben tudtak tárgyalni. Fél éven keresztül próbáltak megállapodni, de olyan mértékű díjemelkedést szerettek volna elérni, amit a Tarr Kft. nem tudott vállalni, előfizetői oldalon jelentős áremelkedést okozott volna. Mindemellett az Eurosport csatornákra még tartalmi garanciát sem akartak vállalni, így több évre úgy elköteleződni, hogy adott esetben a sportjogok is más csatornára kerülnek, felelőtlenség lett volna. Aki esetleg emiatt nem szeretné tovább igénybe venni a szolgáltatást, az felmondhatja, de amennyiben határozott idejű – például hűségidős – szerződés köti, akkor szerződésbontási díjat kell fizetnie. Ennek mértéke nem egységes, a társaság Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák. A társaság azt is közölte, hogy a csatornakiosztás-változás következtében a telefonos és személyes ügyfélszolgálataikon megnövekedett ügyfélforgalom miatt várhatóan az elkövetkező néhány napban hosszabb várakozási időre lehet számítani. Kollégáik a tévéhangolásokkal kapcsolatosan részletes tájékoztatást adnak és segítenek lépésről-lépésre elvégezni azt, így az ügyintézés is több percet vesz igénybe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.