Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2017. Augusztus 24. 08:20, csütörtök | Helyi

Hamarosan becsengetnek, közeledik a tanévkezdés

Hamarosan becsengetnek, közeledik a tanévkezdés

Összeszedtük a legfontosabb tanévkezdési dátumokat mindegyik tamási iskolában: tanévnyitó, tankönyvosztás, pótvizsgák

A Würtz Ádám Általános Iskolában a javító és különbözeti vizsgák augusztus 23-án zajlottak. A tanulók az osztályban kapják meg a tankönyveket az első tanítási napon, szeptember 1-jén. Az idei tanévtől 1-8. évfolyamig minden tanuló számára ingyenesek a tankönyvek. A tanévnyitó szeptember 1-jén 8 órakor lesz, utána tanítással folytatódik a nap.

Az Alapfokú Művészeti Iskola tanévnyitó ünnepélye 2017. szeptember 8-án, pénteken 16 órakor lesz.

A Szekszárdi SZC Vályi Péter Szakképző Iskolája és Kollégiumában augusztus 21-én és 22-én zajlottak a pótvizsgák, a pótbeiratkozásra pedig augusztus 25-én 9-13 óráig kerül sor. A tanévnyitó ünnepség szeptember 1-jén 8 órakor lesz, majd tanórákkal folytatódik az első tanítási nap. Tankönyvosztás az első tanítási héten.

A Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda intézményében a pótvizsgákra augusztus 28-án 8 órától kerül sor, az iskolai tanévnyitó szeptember 1-jén szintén 8 órakor lesz, utána osztályfőnöki órákat tartanak. A tankönyveiket az első tanítási napon vehetik át a diákok. A Pécsi Egyházmegye ünnepélyes tanévnyitóját Tamásiban rendezik augusztus 30-án. A szentmisét dr. Udvardy György megyéspüspök celebrálja. Ünnepi beszédet mond Mátyás Imre atya és Tóth László Ákos, az egyházmegye oktatásügyi főmunkatársa. A házigazda szerepét a tamási Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda székhelyintézménye tölti be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.