Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Március 20. 05:01, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: MTI

Hat év fegyházra ítéltek egy többféle drogot is áruló dílert

Hat év fegyházra ítéltek egy többféle drogot is áruló dílert

A vádlott 2015 nyarától továbbértékesítés és fogyasztás céljából rendszeresen szerzett nagyobb mennyiségű kábítószert, így többek között kannabiszt, amfetamint, kokaint és MDMA tablettát.

A vádlott a kábítószereket 2017. júniusi elfogásáig több embernek értékesítette.

A vádlott olyan embernek is adott kábítószert, aki vele rendszeres munkakapcsolatban állt és készpénz helyett a munkájával fizetett az értékesítőnek. A vádlott a kábítószert hol Budapesten, a XXII. kerületben, hol pedig Halásztelken adta át. A rendőrök a vádlott elfogásakor jelentős mennyiségű kábítószereket foglaltak le.

A törvényszék kedden kihirdetett ítéletében jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt 6 év fegyházra ítélte a vádlottat, aki legkorábban büntetése kétharmad részének kitöltését követő napon bocsátható feltételes szabadságra. A bíróság a vádlottal szemben 236 ezer forint vagyonelkobzást is elrendelt.

A közlés szerint az elsőfokú ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, így az nem jogerős.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk