Városlista
2020. január 24, péntek - Timót

Hírek

2019. Szeptember 09. 13:05, hétfő | Helyi
Forrás: TMKH

Hatodszor rendezték meg a Közfoglalkoztatási Kiállítást Tamásiban

Hatodszor rendezték meg a Közfoglalkoztatási Kiállítást Tamásiban

A megnyitót követően színes színpadi programok, valamint a települések közfoglalkoztatási programjairól szóló fotókiállítás várta az érdeklődőket.

Hatodik alkalommal rendezte meg a már hagyományosnak számító Közfoglalkoztatási Kiállítást a Tolna Megyei Kormányhivatal és Tamási Város Önkormányzata 2019. szeptember 5-én. A rendezvénynek a Tamási Városi Művelődési Központ előtti Túrmezei Erzsébet tér adott otthont, amelyet szintén egy közfoglalkoztatási program keretében alakítottak ki.

A kiállításon 18 önkormányzat (Iregszemcse, Kisszékely, Nagykónyi, Nagyszékely, Nagyszokoly, Ozora, Simontornya, Szárazd, Tamási, Tolnanémedi, Udvari, Gyulaj, Kocsola, Varsád, Magyarkeszi, Felsőnyék, Keszőhidegkút, Újireg) mutatta be a járási startmunka programok megvalósítása során megtermelt és feldolgozott termékeit: az érdeklődők számos zöldséget és gyümölcsöt, illetve a belőlük készített savanyúságokat, lekvárokat, szörpöket kóstolhattak meg a kiállítók standjain.

A kiállításon köszöntőt mondott dr. Horváth Kálmán, a Tolna Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Szulimán Zsolt, a Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási és Stratégiai Koordinációs Főosztály Stratégiai és Forráskoordinációs Osztályának osztályvezetője és Porga Ferenc, Tamási város polgármestere.

A megnyitót követően színes színpadi programok, valamint a települések közfoglalkoztatási programjairól szóló fotókiállítás várta az érdeklődőket.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 24. 08:41, péntek | Helyi

Ittas volt a tegnap esti baleset sofőrje

A Tamási és Szakály között történt balesetben súlyosan megsérült annak a teherautónak vezetője, aki a 65-ös főúton hajtott egy lakatlan ház udvarára.

2020. Január 24. 08:37, péntek | Helyi

Könyvbemutató: K. Németh András - Tamási 1919-ben

K. Németh András: Tamási 1919-ben ellenforradalom, vörösterror, fehérterror című könyvének bemutatójára várják az érdeklődőket a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteménybe.

2020. Január 23. 09:02, csütörtök | Helyi

Gyerekeknek és kisállatoknak gyűjtöttek

A Tolna Megyei Kormányhivatalban már évek óta hagyomány, hogy adventi időszakban adománygyűjtést szerveznek a kollegák minden szervezeti egységnél.

2020. Január 23. 09:00, csütörtök | Helyi

Kiderült, miért gyulladt ki a WC a pécsi IC-n pénteken

Nem volt érvényes jegye az utazáshoz, ezért bement a mosdóba, hogy időt nyerjen - mondta a férfi.