Városlista
2019. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2019. Szeptember 09. 13:05, hétfő | Helyi
Forrás: TMKH

Hatodszor rendezték meg a Közfoglalkoztatási Kiállítást Tamásiban

Hatodszor rendezték meg a Közfoglalkoztatási Kiállítást Tamásiban

A megnyitót követően színes színpadi programok, valamint a települések közfoglalkoztatási programjairól szóló fotókiállítás várta az érdeklődőket.

Hatodik alkalommal rendezte meg a már hagyományosnak számító Közfoglalkoztatási Kiállítást a Tolna Megyei Kormányhivatal és Tamási Város Önkormányzata 2019. szeptember 5-én. A rendezvénynek a Tamási Városi Művelődési Központ előtti Túrmezei Erzsébet tér adott otthont, amelyet szintén egy közfoglalkoztatási program keretében alakítottak ki.

A kiállításon 18 önkormányzat (Iregszemcse, Kisszékely, Nagykónyi, Nagyszékely, Nagyszokoly, Ozora, Simontornya, Szárazd, Tamási, Tolnanémedi, Udvari, Gyulaj, Kocsola, Varsád, Magyarkeszi, Felsőnyék, Keszőhidegkút, Újireg) mutatta be a járási startmunka programok megvalósítása során megtermelt és feldolgozott termékeit: az érdeklődők számos zöldséget és gyümölcsöt, illetve a belőlük készített savanyúságokat, lekvárokat, szörpöket kóstolhattak meg a kiállítók standjain.

A kiállításon köszöntőt mondott dr. Horváth Kálmán, a Tolna Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Szulimán Zsolt, a Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási és Stratégiai Koordinációs Főosztály Stratégiai és Forráskoordinációs Osztályának osztályvezetője és Porga Ferenc, Tamási város polgármestere.

A megnyitót követően színes színpadi programok, valamint a települések közfoglalkoztatási programjairól szóló fotókiállítás várta az érdeklődőket.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 18. 13:28, szerda | Helyi

Fejezzük be közösen!

A 700 éves Tamási 700 receptje utolsó füzetéhez várják az ételleírásokat.

2019. Szeptember 18. 13:26, szerda | Helyi

Walesben jártak a kisgimisek

Tizenhárom béris diák utazott júliusban Llandudnoba, Walesbe, két kísérőtanárral, Szilágyi Évával és Varga-Pintér Katalinnal.

2019. Szeptember 16. 10:08, hétfő | Helyi

Összehangolt közúti ellenőrzés kezdődik ma

A kampány során elsősorban a menet közbeni mobiltelefon-használatot ellenőrzik.

2019. Szeptember 16. 10:06, hétfő | Helyi

Ismét felvilágosítást, tanácsot kaphatunk - és egy jó kávét

A Police Coffee nevet viselő program ismét Tamásiba látogat.