Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2013. Április 04. 13:54, csütörtök | Helyi sport
Forrás: TKSE, fotó: sport365.hu

Hazai pályán győztek a tamási kosarasok

Hazai pályán győztek a tamási kosarasok

A bajnokság rájátszásának 4. fordulójából korábban elhalasztott mérkőzésén a Kaposvár KK csapatát sikerült legyőzniük 61-51 arányban.

Tegnap este hazai pályán fogadták újabb ellenfelüket a tamási kosarasok. A fiatal, ám technikailag képzett ellenfél ellen végig vezetve lett meg a kötelező győzelem, amit a fizikai fölényre épített taktikával sikerült elérni. A biztos vezetést nem veszélyeztette Madarász boka sérülése sem, és a végjátékban lehetőség adódott az ifjú tehetség, Bakó Richárd szerepeltetésére is.

- A múltheti vereség után nagy bizonyítási vággyal vártuk a mérkőzést, ahol a kötelező győzelem volt a cél - mondta Madarász András. - A nyugodt és megfontolt támadó játékunknak meglett a gyümölcse, és Csizmadia kimagasló, ponterős játékkal hálálta meg a csapatnak a névnapi köszöntést. A biztos győzelmünk a végjátékban sem forgott veszélyben, így pályára tudtuk küldeni a fiatal tehetséget, Bakó Richárdot is. Jövő héten szeretnénk tovább javítani mérlegünket a rájátszásban, amikor a Kaposplast-Mágusok csapatát fogadjuk. Köszönjük a biztatást szurkolóinknak, akik szép számmal látogattak ki a mérkőzésre."

A Tamási Dámok legközelebb április 10-én lépnek pályára hazai környezetben, a Kaposplast-Mágusok ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 16:00, hétfő | Belföld

Gyérítik a szúnyogokat

Kilenc vármegyében, csaknem ötvenezer hektáron gyérítik a szúnyogokat

2024. Május 20. 12:00, hétfő | Sport

Kosárlabda

3x3-as olimpiai selejtezőtorna - Magyarország - Csehország

2024. Május 20. 09:05, hétfő | Helyi

Megnyílnak a laktanyák kapui gyermeknap alkalmából

Május 26-án, vasárnap idén is kinyílnak a laktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Sport

Labdarúgás-Németország

Legidősebb fia gólja ellenére vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától Dárdai Pál