Városlista
2020. augusztus 7, péntek - Ibolya

Hírek

2020. Július 07. 13:15, kedd | PR

Hogyan találj megbízható céget lakossági költöztetéshez?

Hogyan találj megbízható céget lakossági költöztetéshez?

Ajánlatokban nincs hiány, ha egy gyors kereséssel lakossági költöztetés után nézel a neten. De honnan tudod, hogy kit válassz, aki megbízhatóan és rejtett költségek nélkül elvégzi a piszkos munkát?

A költözködés igen kevesek kedvenc műfaja, és ez érthető is. Rengeteg macera van vele, pakolni, szanálni kell, alaposan csomagolni, hogy semmi ne törjön el – de a neheze még csak itt kezdődik. A becsomagolt holmikat, bútorokat le kell cipelni az emeletről, biztonságosan rögzíteni, hogy utazás közben semmi ne mozduljon el, aztán az új helyen újra cipelni, mindezt úgy, hogy ne törjük el a nagymamától kapott vázát sem, és a bútorok lába is ép maradjon. Jó mindent a családon belül elintézni, de nem mindenhol áll teherautó az udvarban és az unokaöccse sem mindenkinek birkózó.

Kérjünk segítséget!

A jó lakossági költöztetéshez szakember kell. Bármilyen egyszerűnek is tűnik, a költöztetés is egy szakma, olyan fogásokkal, amit azok ismernek, akik minden nap ezzel foglalkoznak. Bármilyen sokat költöztél is életedben, nem lesz olyan rutinod a törékeny holmik csomagolásában, vagy az IKEA szekrény szét- és összeszerelésében, mint annak, aki napi 8 órában csinálja. A biztonságos bútorszállításhoz pedig nem csupán erőnlét kell, hanem a fogások ismerete. Érdemes hát a család helyett profik segítségét kérni.

Hogyan találj profi lakossági költöztető céget?

A költöztetés bizalmi szolgáltatás. Rábízod értékeidet és legkedvesebb tárgyaidat, bútoraidat egy ismeretlen csapatra, mert elhiszed nekik, hogy biztonságban célba juttatják. Sem törni, sem hiányozni nem fog semmi. A legfontosabb ezért, hogy referenciákat kapj a cégről, mert semmi sem építi jobban a bizalmat egy ismeretlennel szemben, mint a korábbi teljesítményéről szóló, pártatlan információ.

Ne elégedj meg a honlapokon villogó, ötcsillagos ajánlásokkal. Kérdezz körbe, hogy költözött-e már valaki az adott céggel, és ha igen, milyen tapasztalatai voltak. A közösségi média a legjobb és legelfogulatlanabb forrás, hogy megtudj olyat is, ami nem fér a villogó ötcsillagos ajánlásokba.

Nem minden a pénz, de fontos

A költségeket persze jó minimálisra szorítani, ezért mindenképpen kérj legalább három ajánlatot, de sokszor a költöztetést olcsón hirdető cégek a nap végén nem teljesítenek úgy, ahogy elvárnád. Fontos, hogy minden plusz költségről tájékozódj, mert érhetnek meglepetések a hétvégi felár, az országosan plusz díjért vállalt költöztetés, vagy az emeletdíj felszámításakor.

Egy megbízható cég rejtett költségek nélkül dolgozik. Transzparens árajánlatot ad és a végszámlán ugyanaz az összeg áll, amit az árajánlatban láttál, mert profi és pontosan fel tudja mérni, hogy milyen feladatok kerülnek elő és meg is mondja, hogy az mibe kerül.

Ha egy sporttáskánál és két kartondoboznál több holmid van, a lakossági költöztetést mindenképpen érdemes profikra bízni.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 24. 07:53, péntek | PR

Egyházi építések specialistája lett a Jánosik Kft.

Ismét egyházi ingatlan felújítását nyerte el a Jánosik és Társai Kft. Ezúttal Miskolcon, a Baptista Szeretetszolgálat új szociális ellátóközpontja kivitelezésére kaptak megbízást.

2020. Július 07. 13:24, kedd | PR

Használd a megyei matrica térképes tervezőt, mielőtt vásárolsz

Bár egy adott megyére érvényes megyei matricát akkor éri meg leginkább megvásárolni, ha januárban vesszük meg. Ám hozhatja úgy az élet, hogy évközben sokszor kell egy városba utaznunk, ami egy másik megyében található.

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.