Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Október 24. 13:48, péntek | Helyi

Holnap Blokk buli a Ligetben

Holnap Blokk buli a Ligetben

A remek zene, jó hangulat és italakció mellett, ha az este folyamán letöltöd a Mobon – Tamási ingyenes alkalmazását, wellness hétvégét nyerhetsz!

A Blokk zenekar régóta ismerős a tamásiaknak és környékbelieknek. A zenekar jelenlegi felállása 2013 szeptemberében állt össze: Moizer Adrienn (ének, vokál) Szabó Béla (gitár, ének), Juhász Norbert (basszusgitár), Kiss Krisztián (dob), Gáspár Attila (billentyű), Horváth Dávid (szólógitár). Moizer Adrienn énekesnővel beszélgettünk.

- Nagyon sokszínű a zenekarunk zenei téren, szinte minden stílusból szerepel dal a repertoárunkban. Az Omegától kezdve a Neotonon át napjaink legújabb zenééig mindenből szívesen válogatunk. Minden szóba jöhet, amit a zenekar tagjai szívesen játszanak, amit a közönség szeret, és persze fontos, hogy olyan minőségben szólaljanak meg ezek a dalok, ahogy azt elvárják tőlünk, és elvárjuk mi is magunktól. Egyre több helyen megfordulunk szerencsére, talán mondhatom, hogy az ország bármely pontján. Van, amikor csak szimpla hétvégi bulira hívnak vagy fesztiválokra, szalagavató és egyéb bálokra, akad, hogy csak 1-2 órás koncert erejéig kérnek fel, de bizony sokszor ér minket az a megtiszteltetés is, hogy ifjú házasulandó párok nagy napját színesíthetjük zenénkkel.

- Gyakran játszotok a tamási Liget Kávézóban. Milyen hangulatúak ezek a bulik?
- Igen, szerencsére sokszor jöhetünk a Ligetbe zenélni, amiért hálásak is vagyunk, és kivétel nélkül szerintem minden buli remekül sikerül, persze mindegyik más egy picivel. Én egy kicsit elfogult is vagyok, hiszen tamási vagyok, itthon zenélek, és közel áll hozzám sok mindenki, de úgy gondolom, a fiúk is hasonlóképpen éreznek a tamási bulikkal kapcsolatban.

- Milyen összeállítással készültök az október 25-ei bulira?
- Nagyon várjuk a bulit, igaz, konkrét műsort nem nagyon szoktunk összerakni, hiszen minden közönség mást és mást szeret. Szerencsére elég széles repertoárunk van, amelyet folyamatosan bővítünk is, így általában a buliban a dalok közben döntünk közösen, hogy mi legyen a következő, ez ezúttal is így lesz. Az biztos, hogy igyekszünk a legjobb formánkat és a legjobb dalainkat hozni, éppen ezért azt gondolom, hogy érdemes eljönni fiatalnak-idősebbnek is, hiszen mindenki megtalálja a számára kedves/kedvenc dalt. Ráadásul „négy napos hétvége” is van, amely abból a szempontból nagyon jó, hogy az ember olyan ismerősökkel is összefuthat, bulizhat, akik nem itt élnek, de a hosszú hétvégére hazalátogattak. Röviden: jöjjön minden táncos és nem táncos lábú szórakozni vágyó, mert szuper buli lesz!

Amellett, hogy a Blokk zenekar remek zenéket szolgáltat majd, a Liget Kávézó italakcióval igyekszik kedveskedni mindenkinek:

S ha ez még nem lenne elég, egy újdonsággal is szolgálunk Nektek: aki az este folyamán letölti a Mobon ingyenes alkalmazását mobiltelefonjára, wellness hétvégét nyerhet! A részletekért keressétek és lájkoljátok a Mobon – Tamási facebook oldalát!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.