Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Július 05. 12:05, kedd | PR
Forrás: (x)

In-Management – tapasztalati tőke az ingatlanpiacon

In-Management – tapasztalati tőke az ingatlanpiacon

Legyen szó bármelyik gazdasági szektorról, a piaci tapasztalat komoly versenyelőnyt jelent. Ez ugyanúgy, sőt, talán még inkább igaz az ingatlanpiacra is.

Jellemzően az ügyfelek is jobban bíznak a rutinos szereplőkben, ez pedig mindkét fél számára kölcsönös előnyökkel jár.

Hullámzó piaci körülmények

Ahogy napjaink kedvezőtlen tendenciái is mutatják, a gazdasági szektor rendkívül hullámzó terület. Számos külső hatás befolyással lehet rá, mellyel szemben a piaci szereplők sokszor tehetetlenek. A legjobb kapaszkodó ilyenkor az évek során kiépített tapasztalati tőke, mely segíthet ellavírozni egy vállalkozás hajóját a zavarosabb vizeken. Tekintve, hogy a körülmények dinamikusan változnak, sokszor elegendő, ha a túlélésre játszunk. A rutin rengeteg számíthat a kiélezett helyzetekben.

Nincs ez másképp az ingatlanpiacon sem, mely még a gazdaságon belül is önálló szigetet alkot. Dinamikus, napi szinten változó világa könnyedén bedarálhatja a felkészületlenebb vállalkozásokat. Ha valahol, akkor itt igazán profitálhat egy cég a piaci tapasztalataiból. Az ilyen fajta rutin pedig kifelé is megmutatkozik, az ügyfelek is szívesebben dolgoznak egy magabiztos céggel. Az üzleti ingatlanok területén pedig kevés megbízhatóbb helyet találhatnánk, mint az in-management.hu weboldal, mely mögött egy sokat látott vállalat áll.

Az ingatlanok változói

Az in-management.hu oldalon található hirdetések kivétel nélkül üzleti célú ingatlanokat kínálnak. Ez az ingatlanpiacon belül is specifikus területnek számít. Egészen más igények, más vevőkör, eltérő elvárások és még sorolhatnánk. Egy ilyen különleges piaci szegmens egészen más típusú értékesítési attitűdöt és más jellegű tapasztalatokat követel meg az ingatlancégektől. Arról nem is beszélve, hogy az üzleti ingatlanok iránti kereslet nagyban függ az aktuális gazdasági helyzettől is.

Itt pedig ismét képbe kerül az in-management.hu kapcsán már emlegetett tapasztalati tőke. Egy ennyire sok változóval terhelt gazdasági szektorban nélkülözhetetlen a jól felépített piaci háttér. Az elmúlt évek járványhelyzete jól rávilágított arra, hogy mennyire törékeny is a gazdaság. A kellő rutin mellé pedig nagy valószínűséggel különböző túlélési stratégiák is társulnak, melyek segítenek átvészelni a kiélezettebb időszakokat is. Ezzel többek között a vásárlókat, partnereket is védve.

Stabil vevői bizalom

Ahogy az in-management.hu weboldalból is látható, a mögötte álló In-Management rutinos, régóta jelenlévő piaci szereplő. Ezt pedig szinte lehetetlen elérni a vevői elégedettség és a cégbe vetett bizalom nélkül. Egy stabil piaci szereplő jóval nagyobb valószínűséggel tartja meg régi ügyfeleit, vagy épp vonz be újakat. Ez a fajta szilárd gazdasági pozíció pedig a partnerek szempontjából is tartogat előnyöket. Megbízhatóság, kényelem, kiváló befektetési lehetőségek és még sorolhatnánk.

Egy ingatlan vásárlása vagy akár bérlése nem teremt egyszerű döntéshelyzetet. Az érdeklődő cégeknek vagy akár magánszemélyeknek sok mindent kell megfontolni. A lehetőségek tengerében pedig könnyű elveszni. Az in-management.hu többek között ehhez nyújt iránytűt. Átlátható, informatív hirdetésekkel találkozhatunk, a cég tapasztalt üzletkötői pedig minden érdeklődő rendelkezésére állnak. Egy ennyire változékony közegben pedig ez a fajta stabilitás szinte megfizethetetlen.

Címkék: befektetés, ingatlan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről