Városlista
2020. szeptember 24, csütörtök - Gellért

Hírek

2020. Március 23. 14:19, hétfő | Helyi
Forrás: Dombóvári Szuperinfó

InfoTamási és digitális Szuperinfó - most online visszük házhoz az infót!

InfoTamási és digitális Szuperinfó - most online visszük házhoz az infót!

Új kihívásokra új megoldásokat kínálunk, mert mindenki egészsége a legfontosabb!

A Dombóvár és körzete Szuperinfó kiadója az iroda nyitva tartását, valamint a papír alapú újság terjesztését a koronavírus-járvány terjedésének lehetséges csökkentése, és mindannyiunk egészségének megóvása érdekében átmenetileg felfüggeszti!

A www.infotamasi.hu és www.infodombovar.hu helyi információs oldalaink vírusmentesen, és a lehető leggyorsabban segítik a hiteles információközvetítést.

Korábbi Szuperinfó újságaink olvashatók itt:
https://www.infotamasi.hu/olvasosarok

Az új kihívások új megoldásokat kívánnak. Most van itt az ideje, hogy összefogjunk, hogy segítsünk egymáson, hogy a fontos és hiteles információkat megbízhatóan adjuk tovább azoknak is, akik nem használnak közösségi médiát, akiknek nincs okostelefonjuk, nincs internetkapcsolatuk. Ezért kérjük, hogy segítsék szüleik, nagyszüleik, az idősebb korosztály tájékoztatását az információk kreatív módon történő eljuttatásával.

Mostantól a Dombóvár és körzete Szuperinfó digitális verziójában, ill. a www.infotamasi.hu és www.infodombovar.hu mobiloptimalizált hírportáljainkon minden koronavírushoz kapcsolódó, közérdekű információt, tájékoztatót, közleményt, felajánlást INGYENESEN jelentetünk meg!

Várjuk azon önkormányzatok, egészségügyi intézmények, közintézmények, civil egyesületek, vállalkozások, magánszemélyek jelentkezését, akik élnének ezzel a lehetőséggel. Legyen szó bármiről, ami másoknak segítség lehet a következő nehéz hetekben, hónapokban.

Ebben az időszakban különösen megnő az online kommunikáció szerepe, de nehézkes is összeszedni az információkat. Webes felületeinken gyorsan, összeszedetten találja meg az infókat, valamint rugalmasabb is tud lenni, mint egy hetilap, mivel egy-egy tájékoztató hossza nem olyan korlátozott, mint a nyomtatott újságban. Meggyőződésünk, hogy a nyomtatott újság és a portál jól kiegészítik egymást, most azonban az egészség mindenek előtt!

Hirdetés feladáshoz látogasson el online irodánkba, a www.dombovariszuper.info oldalra, vagy keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Email: dombovar.iroda@szuperinfo.hu

Tel.: 06-20-371-6398, 06-20-980-7788

Facebook oldalaink:
https://www.facebook.com/infotamasi
https://www.facebook.com/infodombovar
https://www.facebook.com/szuperinfo.dombovar

A beküldött anyagokat rövid időn belül közzétesszük, és folyamatosan igyekszünk megoldani és fejleszteni az információk eljuttatását, melyhez kérjük szíves türelmüket!

Jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 23. 13:17, szerda | Helyi

Országos rekord szakításban

Kecskeméten 20. alkalommal rendezték meg a Messzi István Emlékversenyt.

2020. Szeptember 23. 13:16, szerda | Helyi

Koronglövész EB-n járt egy csapatnyi tamási

Varga Ákos, Varga Bence és Schmidt Balázs alkotta azt a csapatot Esztergomban, mely a koronglövész EB-n a második helyen végzett a megyék közötti megmérettetésen. Varga Ákos egyéniben a nyolcadik helyet szerezte meg.

2020. Szeptember 21. 13:35, hétfő | Helyi

A művelődési központ természetjáró csoportja újra bebarangolja hazánk legszebb tájait

A tamási természetjárók szeptember 26-án ismét útra kelnek, buszuk reggel 8 órakor indul a tamási Kossuth térről a Velencei tó partján fekvő Dinnyésre.

2020. Szeptember 21. 13:33, hétfő | Helyi

Egy időben táncolnak együtt hétfőn

Szeptember 21-én, hétfőn 17 órakor az ország különböző pontjain - Tamásiban is - egy időben szólaltatják meg zenéjüket a Szenior Örömtánc csoportok, hogy együtt táncoljanak a demenciával élőkért.