Városlista
2020. február 25, kedd - Géza

Hírek

2020. Február 13. 13:32, csütörtök | Helyi

Ismét találkozhatott a zenekar közönségével

Ismét találkozhatott a zenekar közönségével

„Dupla tempó” címmel emlékezetes, kiváló hangulatú, telt házas koncertet adott a Tamási Koncert-Fúvószenekar és a Sásd Városi Koncertfúvós Zenekar január 25-én a művelődési központban.

Hagyománnyá vált már, hogy januárban a fúvósok újévi koncerttel köszöntik közönségüket, és bíznak benne, hogy ez a jó szokás hosszú időre meghonosodik, és évről-évre találkozik a zenekar és közönsége az év első hónapjában. - A mostani koncert egyben "főpróba" is a tamási fúvószenekar számára, a február közepén Prágában megrendezésre kerülő nemzetközi fúvószenekari fesztiválon, és egyben minősítő versenyen történő megmérettetésükhöz – osztotta meg velünk a Tamási Fúvós Egylet elnöke, Szaváriné dr. Bakonyi Lídia. - A mostani dupla koncert még színesebbé tette az estét, hiszen a két zenekar régre visszanyúló, jó kapcsolatot, barátságot ápol, számos alkalommal találkoztak, zenéltek együtt, több alkalommal léptek fel közösen, ahogy most is. A koncert első felében a tamásiak, második felében a sásdiak műsorát hallgathattuk meg, hogy aztán a végén egy közös örömzenével záruljon az este.
Este a gimnázium aulájában, batyus bálban ünnepelhették meg a zenészek a koncert sikerét, ahol a Wery-Take zenekar szolgáltatta a talpalávalót.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 24. 08:58, hétfő | Helyi

Összefogott apa és fia

A tamási rendőrök őrizetbe vették azt a 44 éves helyi férfit, aki több hónapja tartó rossz viszonya miatt folyamatosan fenyegette, és egy alkalommal megkötözte feleségét.

2020. Február 19. 11:40, szerda | Helyi

Egységre és együttes döntésre kell törekedni

Fontos, hogy a lakosság nemcsak látható, hanem gyorsan, szakszerűen, határozottan, jogszerűen és nem utolsósorban emberségesen intézkedő rendőrrel, rendőrséggel találkozzon, hangsúlyozta az új tamási rendőrkapitány.

2020. Február 18. 10:05, kedd | Helyi

Még lehet csatlakozni a kihíváshoz

Az Olvasás Öröméért címmel kihívást tett közzé a Könnyü László könyvtár az olvasni szeretőknek.

2020. Február 18. 09:59, kedd | Helyi

Házfalnak ütközött egy autó Nagyszokolyon

Az eset tegnap este történt, a jármű két utasát kórházba szállították.