Városlista
2020. július 5, vasárnap - Sarolta, Emese

Hírek

2020. Február 13. 13:32, csütörtök | Helyi

Ismét találkozhatott a zenekar közönségével

Ismét találkozhatott a zenekar közönségével

„Dupla tempó” címmel emlékezetes, kiváló hangulatú, telt házas koncertet adott a Tamási Koncert-Fúvószenekar és a Sásd Városi Koncertfúvós Zenekar január 25-én a művelődési központban.

Hagyománnyá vált már, hogy januárban a fúvósok újévi koncerttel köszöntik közönségüket, és bíznak benne, hogy ez a jó szokás hosszú időre meghonosodik, és évről-évre találkozik a zenekar és közönsége az év első hónapjában. - A mostani koncert egyben "főpróba" is a tamási fúvószenekar számára, a február közepén Prágában megrendezésre kerülő nemzetközi fúvószenekari fesztiválon, és egyben minősítő versenyen történő megmérettetésükhöz – osztotta meg velünk a Tamási Fúvós Egylet elnöke, Szaváriné dr. Bakonyi Lídia. - A mostani dupla koncert még színesebbé tette az estét, hiszen a két zenekar régre visszanyúló, jó kapcsolatot, barátságot ápol, számos alkalommal találkoztak, zenéltek együtt, több alkalommal léptek fel közösen, ahogy most is. A koncert első felében a tamásiak, második felében a sásdiak műsorát hallgathattuk meg, hogy aztán a végén egy közös örömzenével záruljon az este.
Este a gimnázium aulájában, batyus bálban ünnepelhették meg a zenészek a koncert sikerét, ahol a Wery-Take zenekar szolgáltatta a talpalávalót.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 11:16, szombat | Helyi

Hetek óta végzik a központi szúnyoggyérítést

Április végén kezdte a központi szúnyoggyérítést a katasztrófavédelem, június óta pedig folyamatosan, hétről hétre végeznek kezeléseket az ország különböző pontjain.

2020. Július 04. 11:14, szombat | Helyi

Házhoz mentek Tamásiban

A bűnmegelőzési propaganda ezúttal a turisztikai idény jegyében a város idegenforgalommal foglalkozó irodáiban folytatódott.

2020. Július 03. 14:08, péntek | Helyi

Átszerelte a rendszámot, a rendőrök elfogták

A Tamási Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást az ellen a fürgedi férfi ellen, aki egy forgalomból kivont Hyundai típusú autóra kiadott rendszámot tett egy Volkswagenre, és úgy közlekedett vele.

2020. Július 02. 16:53, csütörtök | Helyi

Megyénkre is kiadták a másodfokú riasztást

Az ország középső területein többfelé kiadta a másodfokú riasztást a felhőszakadás veszélye miatt csütörtök délután az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).