Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Szeptember 18. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Jack Yorki Fesztivál - fergeteges buli a kutyáknak és gazdijaiknak

Jack Yorki Fesztivál - fergeteges buli a kutyáknak és gazdijaiknak

Rekordot döntött egy közösségi portálon az a kutyás oldal amit Kis Hegedüs Réka hozott létre a Yorkshire Terrier kedvelőinek.

Alig két hónap alatt 12 000 rajongó gyűlt össze, és több mint 700 kutyus képét töltötték fel, és nevezték be a Jack Yorki Fesztivál arcai versenyre. Több mint 10 000 lájkot gyűjtöttek a kutyusok, és megszülettek a nyertesek, akik vásárlási utalványokkal, és a reklám plakátfotózással gazdagodhattak. Most pedig már ők pózolnak a fesztivált reklámozó hirdetésekben.

Na, de miért is volt minderre szükség? A nagy sikerű Csivava Majális után Kis Hegedüs Réka ismét egy nagyot gondolt, és idén szeptemberben a Yorkshire Terriernek, és gazdijuknak szeretne kedvezni egy hasonlóan nagyszabású rendezvénnyel. A Jack Yorki Fesztiválon (2011. szeptember 24., Óbudai Kutyakiképző Iskola) minden lesz, ami a kutyusok, és gazdik szórakozásához szükséges. Például előadások, ahol fontos információt kaphatunk a kiképzéssel, neveléssel kapcsolatban; fajtaismertetés, kutya-gazdi fotózás, festménykiállítás, szépségverseny, állatorvosi rendelés, szépségverseny sztárzsűrivel (akik maguk is Yorki gazdik).

Itt debütál Magyarország első yorkis bemutatócsoportja a Yorki Team, de bárki benevezheti a kutyusát egy ügyességi agility versenyre. "Fontosnak tartom egy olyan esemény megvalósítását, ahol a fajtát tartó, vagy kedvelő emberek találkozhatnak, megoszthatják tapasztalataikat, minden szükséges információt megkaphatnak a résztvevő szakberektől; a kutyus és gazdi is egy igazán jót szórakozhat. Itt, mivel közös az érdeklődési kör, barátságok és akár (kutya)szerelmek is szövődhetnek" - mondta Kis Hegedüs Réka.

Jack Yorki Fesztivál 2011. szeptember 24.,Óbudai Kutyakiképző Iskola
További információ: www.facebook.com/#!/yorkifesztival

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára