Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2015. Október 26. 06:00, hétfő | Helyi sport

Jó tanulók, jó sportolók

Jó tanulók, jó sportolók

A kitüntető címet idén Lanczki Enikő Bella, Lovász Eszter, Strigencz Zalán és Balogh Máté tanulók kapták.

Tamási Város Önkormányzata 1991–ben hozta meg döntését, hogy azoknak a diákoknak, akik vállalták a sportolással járó többletmunkát, kitartásukkal, szorgalmukkal megyei és országos szinten is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, ismertebbé tették városunk hírnevét, méltó elismerést kapjanak.

LANCZKI ENIKŐ BELLA

Tamási Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulója.

Példamutató szorgalmú, 8 éven keresztül kitűnő tanuló. A Bolyai matematika csapatversenyben megyei 3. helyezést ért el. Az atlétika diákolimpián kislabda hajítás ügyességi csapatversenyben megyei 1. helyezett, a diákolimpia országos döntőjén 2. helyezett. Kézilabda diákolimpián 5. korcsoportban megyei helyezést ért el. A 4. korcsoportos kézilabda diákolimpián a megyei 1., majd az országos elődöntőn kivívott 1. helyezés után az országos döntőben 5. helyezést elért csapat tagja. A Tamási Kézilabda Club csapatának tagja, amely az NB II. délnyugati csoportjában 1. helyezett lett.Nagy küzdeni tudás jellemzi, igazi csapatjátékos, társai még sérülten is számíthattak rá.

Testnevelő tanára és edzője: Lanczki Andrea

LOVÁSZ ESZTER

Tamási Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulója.

Az atlétika diákolimpián kislabda hajítás ügyességi csapatversenyben megyei 1. helyezett, a diákolimpia országos döntőjén 2. helyezett. Kézilabda diákolimpián 5. korcsoportban megyei helyezést ért el. A 4. korcsoportos kézilabda diákolimpián a megyei 1., majd az országos elődöntőn kivívott 1. helyezés után az országos döntőben 5. helyezést elért csapat tagja. Atlétika diákolimpia megyei döntőjén egyéni kislabda hajításban 2. helyezett. A Tamási Kézilabda Club csapatának tagja, amely az NB II. délnyugati csoportjában 1. helyezett lett. Példás tanuló , 8 éven keresztül jeles illetve kitűnő eredménnyel. Mind a sportban, mind a tanulásban példamutató szorgalom és kitartás jellemzi.

Testnevelő tanára és edzője: Lanczki Andrea

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:08, kedd | Sport

Nyolcvan nap a rajtig, 180-190 tagú lehet a magyar csapat

Nyolcvan nap múlva kerül sor a párizsi olimpia megnyitó ünnepségére, az eseményen pedig az előzetes számítások szerint 180-190 magyar sportoló vehet részt.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét