Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2013. Szeptember 01. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: MNO

Juke-ra támad a Kia: a Niro koncepció bemutatkozik

Juke-ra támad a Kia: a Niro koncepció bemutatkozik

Miközben testvére, a Hyundai a Velosterrel már izgalmasabb vizekre evezett, a Kia eddig a szokványosabb kategóriákban indult harcba. A koreaiak a most bemutatkozó Niro tanulmány nyomdokain indulnak meg új irányokba.

A Frankfurti Autószalonon bemutatkozó Kia Niro a meglehetősen sikeres Nissan Juke számára konkurenciát állító modellt vetíti előre. A gyártó frankfurti formatervezői részlegében megálmodott négykerekű riválisához hasonlóan a kompakt méretekre és a magas, mégis dinamikus felépítésre esküszik.

A robusztus, magabiztos kiállású modell belső terében különleges, ezüstös hatást keltő szövetkárpitot és nagymértékű egyszerűségre törekvést találunk. Bár egyértelműen látszik egyszeri mivolta, mégis szériaközeli státuszt sejtet.

Egyelőre keveset tudni az újdonságról, de annyit a sajtóanyag is megerősített, hogy egy fejlesztés alatt álló, innovatív hajtáslánc kapott helyet a lemezek alatt. Már két hetet sem kell várni, hogy minden részletre fény derüljön. Ha ez bekövetkezik, első kézből szállítjuk majd az információkat.

Címkék: kia, koreai autó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.