Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2014. Január 24. 15:49, péntek | Helyi
Forrás: TMKI, fitó: feol.hu

Kamion stop Tolna megyében is

Kamion stop Tolna megyében is

A Tolna Megyei Védelmi Bizottság 16:00-tól Tolna megye területére – az M6 autópálya kivételével – elrendelte a 7,5 tonna össztömeget meghaladó gépjárművek forgalmi tilalmát

A Tolna Megyei Védelmi Bizottság 16:00-tól Tolna megye területére – az M6 autópálya kivételével – elrendelte a 7,5 tonna össztömeget meghaladó gépjárművek forgalmi tilalmát.
A közlekedésbiztonság érdekében a Baranya Megyei Védelmi Bizottság 13:50-től Baranya megye teljes területére elrendelte a 7, 5 tonna össztömegű kamionok forgalomkorlátozását.

A Somogy Megyei Védelmi Bizottság 14:30-tól rendelte el – az M7-es autópálya kivételével - a 7,5 tonna össztömeget meghaladó gépjárművek forgalmi tilalmát.

Nagykónyi és Dombóvár térségében vezessenek fokozott figyelemmel, itt hókásásak, nedvesek az utak, ezeken a területeken este és a hajnali órákban, a hőmérséklet csökkenésével jegesedés várható. Tamási és Dombóvár között a 61-es úton több kamion elakadt, kérjük, hogy lehetőség szerint kerüljék el ezt a szakaszt. A 63-as út jégbordás, nehezen járható, itt is fokozott figyelemmel közlekedjenek!

(Képünk illusztráció)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!