Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. November 23. 10:38, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Két kocsit is ellopott, mindkettőt összetörte

Két kocsit is ellopott, mindkettőt összetörte

A rendőrök őrizetbe vettek egy 25 éves férfit, aki két kocsit elvitt a tulajdonosok tudta nélkül, és mindkettőt összetörve hagyta hátra.

A Jászfényszarui Rendőrőrsre telefonon tett bejelentést november 20-án délelőtt egy helyi lakos. A férfi elpanaszolta, hogy épp a háza előtt parkoló kocsi utánfutójára pakolta az udvarán lehullott faleveleket, mikor észlelte, hogy egy számára ismeretlen férfi beült az autóba és elhajtott azzal. A rendőrök azonnal a járműszerelvény keresésére indultak – közölte a rendőrség.

Nem sokkal később bejelentés érkezett a Tevékenység-irányítási Központba, hogy Pusztamonostor és Jászberény között közúti közlekedési baleset történt. Egy utánfutós kocsi az előtte közlekedő jármű előzésébe kezdett, de a szemből érkező forgalom miatt a manővert nem tudta befejezni, és ahogy vissza akart térni a jobb oldali forgalmi sávba nekiütközött az előtte haladó autó hátuljának, ami az ütközést követően az árokba hajtott. A járműszerelvény sofőrje tovább hajtott, azonban egy kereszteződésnél nekiment a kihelyezett közúti jelzőtáblának, amitől az utánfutó leszakadt és a rakománya kiömlött az úttestre. A sofőrt még ez sem állította meg, továbbhajtott, azonban egy balra ívelő útkanyarulatban áttért a menetiránya szerinti baloldalra és a szalagkorlátnak ütközött, ami következtében kitört a kocsi első kereke. A járművezető kiszállt és távozott a helyszínről.

A jászsági rendőrök a rendelkezésre álló adatok alapján megállapították, hogy a balesetet okozó jármű azonos a korábban Jászfényszaruból eltulajdonított szerelvénnyel. A sértett által elmondottak alapján a helyi rendőrök személyismeretének köszönhetően azonosították a feltételezett elkövetőt, és előállítottak egy jászjákóhalmai lakost, akit gyanúsítottként kihallgattak. A nyomozók megállapították, hogy a 25 éves férfit korábban a Jászberényi Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől, valamint augusztus 13-án Jászberényből is elvitt a tulajdonos tudta nélkül egy kocsit, amivel szintén balesetezett. Az autót ekkor is összetörve hátrahagyta az út melletti árokban. A nyomozó hatóság a férfi őrizetbe vételéről határozott.

A Jászberényi Rendőrkapitányság 2 rendbeli jármű önkényes elvétele bűntett, járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség, valamint több szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.